iPhone 4S, o camera video remarcabila

Data: 18/10/2011 | Autor: .

Noua camera foto/video de pe telefonul iPhone 4S asigura imagini si filme la o calitate cu adevarat remarcabila. Este laudata de toata presa internationala, fiind considerata una dintre cele mai bune camere disponibile pe un smartphone.

Camera de 8 megapixeli (3264X2448 pixeli) asigura cu 60% mai multi pixeli decat pe iPhone 4 si este capabila sa filmeze in HD la 1080p. Iata un clip filmat cu noul telefon.

httpv://www.youtube.com/watch?v=OJQWQO_ZyQk&feature=youtube_gdata_player

 Apple a anuntat luni ca a vandut 4 milioane de telefoane iPhone 4S in weekend. In plus, noul sistem de operare iOS 5 a fost descarcat de 25 de milioane de utilizatori, iar in sistemul iCloud s-au inscris 20 milioane de oameni.

Apple a lansat noul model iPhone 4S pe 14 octombrie in SUA, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar pana la finele acestei luni va extinde vanzarile si in alte 22 tari.

Potrivit companiei, pana la finele anului, iPhone 4S va ajunge in magazine in alte 70 de tari, printre care si Romania.

“iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.

GadgetReport.ro a prezentat, in weekend, primul review al noului telefon. Desi arata identic cu predecesorul iPhone 4, lansat in urma cu 16 luni, presa internationala remarca design-ul spectaculos al telefonului celor de la Apple, care se mentine, inca, cu un pas in fata concurentilor. “Daca era o masina, ar fi fost un Mercedes”, spun cei de laThisIsMyNext.