iPhone 4S are probleme de hardware?

Data: 29/11/2011 | Autor: .

Pe forumul Apple continua discutiile in jurul bugurilor pe care noul telefon iPhone 4S le prezinta. Mai multi utilizatori de iPhone 4S au reclamat faptul ca bateria telefonului se descarca foarte repede, iar altii au sesizat ca au probleme cu calitatea sunetului receptionat in anumite conditii. De vina ar fi headset-ul telefonului.

Unul dintre utilizatori a scris, pe forumul Apple, ca in momentul in care conecteaza headset-ul la telefon, incepe sa auda cu ecou conversatia.

«Nu apare imediat. Cred ca dupa vreo 30 de secunde si creste in intensitate, devenind de-a dreptul enervant. Daca scot casca, isi revine, insa in momentul in care o conectez din nou, reapare dupa acelasi interval », scrie acesta, citat de GadgetReport.ro.

Si alti utilizatori de iPhone 4S s-au plans de probleme similare. Apple a venit cu un update de soft, iOS 5.0.1, care insa se pare ca nu au rezolvat problemele cu ecoul si, mai ales, cu descarcarea rapida a bateriei. Detalii despre update cititi aici.

In aceste conditii, pe forumul Apple, se ridica tot mai multe semne de intrebare privind o posibila problema de hardware legata de modulul 3G.

«Daca folosesc SIRI cu reteaua 3G, sunetul enervant apare. Daca insa telefonul este pus in modul airplane si pe WiFi, nu mai apare niciun zgomot. Asta inseamna ca modulul 3G din iPhone 4S provoaca acel sunet. Nu stiu care este problema tehnica, insa pare evidenta”, a scris un user. Cititi mai multe amanunte si reactiile celorlalti useri aici.

Apple nu a venit, pana in prezent, cu o reactie oficiala la semnele de intrebare ridicate de clientii sai pe forumul oficial.