Cum sa testezi Windows Phone fara sa il instalezi

Data: 2/12/2011 | Autor: .

Microsoft a lansat o versiune de test a sistemului de operare Windows Phone 7.5 care poate fi accesata online.

Astfel ca, daca doriti sa vedeti cat de performant este sistemul, cum arata aplicatiile si ce diferente sunt fata de celelalte sisteme de operare, de la iOS la Android si Bada, intrati pe acest link.

Iar daca doriti sa testati sistemul de operare pe smartphone, este suficient sa accesati acest link de pe browserul mobil.

Windows Phone Mango, noua versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, aduce nu mai putin de 500 functii noi, menite sa ofere o experienta mai bogata si mai multa flexibilitate utilizatorilor de telefoane cu Windows Phone 7.

Printre facilitati se numara integrarea browser-ului Internet Explorer 9 Mobile, derivat din IE9, un suport multi-tasking, inclusiv pentru aplicatii Third-Party si integrarea suportului pentru Office 365, ce include email, aplicatii office si calendar in cloud-computing.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rdFJ5yCZzoY

Microsoft a lansat, recent, un nou clip comercial in care promoveaza noul sistem de operare Windows Phone 7 Mango.

Scenariul pune accentul pe interactiunea dintre sistemul de operare Windows de pe calculatorul de acasa si cel de pe telefonul mobil. Acesta este, de altfel, si principalul atuu al noului WP7 subliniat de utilizatori, intr-un sondaj de opinie realizat de NPD Group.