iPhone 5S se lanseaza in iunie 2013?

Data: 11/12/2012 | Autor: .

Noua generatie de iPhone, modelul 5S, si-ar putea face debutul in luna iunie 2013, estimeaza analistul Peter Misek, de la Jefferies & Company.

Potrivit estimarilor expertului, citate de BGR, noul telefon va include un nou ecran “super HD”, o noua camera, va integra tehnologia NFC si va aduce in plus o baterie mai buna.  iPhone 5 S ar putea veni in sase sau opt variante de culoare, un urias pas inainte fata de clasicele alb-negru din prezent.

Faptul ca cei de la lucreaza deja la noul iPhone 5 a fost confirmat si de cei de la Commercial Times. Acestia estimau, recent, intr-un material citat de GadgetReport.ro, ca telefonul si-ar putea face debutul in primul trimestru al anului viitor.

Stirea este cu atat mai importanta cu cat ei au fost singurii care au anticipat lansarea noului iPad 4, la cateva luni distanta dupa New iPad.

Mai mult chiar, CT estimeaza ca vom vedea cat de curand si o noua tableta iPad Mini cu Retina Display pentru ca produsul actual dezamageste la capitolul ecran. Rezolutia este cu mult sub standardul Retina impus de noile gadgeturi Apple.

Potrivit publicatiei, noul iPhone 5S ar urma sa vina cu specificatii superioare, atat la nivel de hardware cat si la capitolul design.

Nu este exclus, astfel, sa vedem un ecran Retina, un procesor quad-core si mai multa memorie. Si sistemul de operare va fi upgradat si va aduce, printre altele, un nou pachet de harti, dupa esecul lamentabil al celor din prezent.