iPhone 6. Cel mai spectaculos concept. Va rupe piata! (VIDEO)

Data: 22/04/2014 | Autor: .

iPhone 6 ProPe internet continua sa apara tot felul de concepte care vin sa anticipeze noul smartphone iPhone 6 pe care Apple ar urma sa il lanseze, cel mai probabil, in luna octombrie. Dintre toate exercitiile de design, va prezentam astazi poate cel mai spectaculos.

Imaginat de designerii de la SCAVidsHD si botezat iPhone 6 Pro, conceptul arata cu adevarat spectaculos. Propune un telefon cu un ecran de 5 inchi, cu o grosime de numai 7,2 milimetri si o camera de 16 MP UHD.

iPhone 6 ar urma sa includa, pe langa clasicul deja senzor de amprenta si unul care sa masoare bataile inimii, similar celui de pe Galaxy S5, alaturi de un interesant iStick, un stylus care sa ajute la folosirea telefonului la fel ca Galaxy Note 3.

Designerii merg chiar mai departe si propun si un accesoriu foarte interesant care transforma telefonul intr-o consola de jocuri si care, pe langa butoanele in stil GamePlay, ofera posibilitatea de a transpune imaginile pe perete, printr-un mini-videoproiector.

GadgetReport.ro relata, anterior, ca un lucru este sigur. Apple va trece, odata cu noul smartphone, la ecrane mai mari. Business Insider relata chiar de doua versiuni de ecran, de 4,7 respectiv 5,5 inchi.

Potrivit expertilor, conducerea Apple pare sa fi inteles, in sfarsit, ca telefonul nu mai reprezinta doar un obiect de pe care faci apeluri si ca browsing-ul de internet, vizionarea de filme si jocurile mobile au devenit tot mai importante.

Iar trecerea la ecrane mai mari ar putea fi o lovitura de gratie pentru concurentii traditionali ai Apple, Samsung, Sony, LG si HTC.

GadgetReport.ro va prezenta, recent, alte cateva concepte de iPhone 6. Le puteti vedea AICI.