Galaxy S5 Prime, gata de lansare? Cum va arata versiunea imbunatatita a Galaxy S5

Data: 22/04/2014 | Autor: .

Galaxy S5 PrimeGadgetReport.ro relata, cu cateva saptamani inainte de lansarea Galaxy S5, ca cei care isi doresc noul smartphone de la Samsung ar trebui sa aiba putina rabdare.

In materialul “De ce sa NU te grabesti sa cumperi Samsung Galaxy S5”, anticipam atunci ca Samsung Galaxy S5 va fi doar o varianta intermediara si ca adevaratul smartphone de top va fi lansat la cateva luni distanta, dupa moda inaugurata cu succes de Apple cu ale sale modele “s”.

In presa internationala s-au inmultit zvonurile privind iminenta lansare a unui nou smartphone, intitulat Galaxy S5 Prime, ce va veni cu specificatii superioare modelului lansat in aprilie.

Potrivit Ubergizmo, Galaxy S5 Prime a aparut deja in unele documente, in India, care vorbesc de lansarea unui model cu nume de cod SM-G906K.

Ubergizmo estimeaza ca Galaxy S5 Prime ar urma sa aiba un display cu rezolutia 2K  (2560 x 1440 pixeli), mult mai bun decat cel de pe Galaxy S5, noul procesor Snapdragon 805 pe octacore, 3GB de RAM  (fata de 2GB in versiunea lansata la Barcelona)  si 32 GB spatiu de stocare.

BGR relata anterior si despre o noua camera de 16 MP cu un senzor optic si o baterie mai mare, de 3,200 mAh.국제광고 한 눈에 보기_2

Despre acest model am scris si aici, cand afirmam ca Samsung a facut o adevarata gafa cand, intr-o infografie (o vedeti in dreapta), a prezentat noul smartphone Galaxy S5 ca avand doua variante de procesoare, un quad-core si un octa-core.

Cand va fi lansat noul smartphone si la ce pret ramane de vazut.

Pe surse se spune ca cel mai probabil il vom vedea la inceputul lui septembrie, la IFA Berlin, inainte de lansarea iPhone 6.

In prealabil, pretul Galaxy S5 ar urma sa scada, iar noul model sa fie vandut la pretul celui din prezent, adica undeva in jur de 3000 de lei.

Bineinteles, vorbim de speculatii, neavand nicio confirmare oficiala.