iPhone 6, mai mare şi mai subţire ! Primele imagini spion care îl compară cu iPhone 5s (VIDEO)

Data: 5/05/2014 | Autor: .

iphone6-iphone5sBlogul italian de tehnologie Macitynet a publicat luni câteva imagini spion cu un prototip iPhone 6, smartphone ce ar urma să fie lansat cel mai probabil în toamna acestui an, în luna octombrie.

Imaginile vin să confirme faptul că noul smartphone ar urma să vină cu un profil complet redesenat, mai subţire şi cu un ecran mai mare, relatează GadgetReport.ro

Din imaginile pe care italienii spun că le au dintr-o sursă credibilă din rândul furnizorilor Apple, rezultă că noul smartphone ar urma să fie complet diferit faţă de iPhone 5s.

iPhone 6 ar uma să aibă un ecran ceva mai mare, probabil unul de 4,7 inchi şi să fie mai subţire decât versiunea iPhone 5s.

Urmăriţi imaginile video în clipul de mai jos. Bineînţeles că Apple nu a dorit să comenteze astfel de informaţii pe surse.

GadgetReport.ro relata recent că nu este exclus ca Apple sa lanseze si un smartphone cu un ecran ceva mai mare, de 5,5 inchi pentru a raspunde asteptarilor fanilor interesati sa foloseasca iPhone 6 mai mult pentru browsing de internet, video si jocuri decat pentru clasica functie de comunicare telefonica.

GadgetReport.ro va prezenta acum doua zile poate cel mai spectaculos concept iPhone 6 aparut pe internet.

Imaginat de designerii de la SCAVidsHD si botezat iPhone 6 Pro, conceptul arata cu adevarat spectaculos. Propune un telefon cu un ecran de 5 inchi, cu o grosime de numai 7,2 milimetri si o camera de 16 MP UHD.

iPhone 6 ar urma sa includa, pe langa clasicul deja senzor de amprenta si unul care sa masoare bataile inimii, similar celui de pe Galaxy S5, alaturi de un interesant iStick, un stylus care sa ajute la folosirea telefonului la fel ca Galaxy Note 3.