iPhone 8. Noi imagini cu software-ul celui mai spectaculos smartphone Apple

Data: 14/08/2017 | Autor: .

iPhone 8. Noi imagini cu software-ul celui mai spectaculos smartphone ApplePe internet continuă să apară imagini cu mult aşteptatul iPhone 8, smartphone care ar urma să debuteze în luna septembrie şi care ar trebui să ajungă în România la mijlocul lunii octombrie. Telefonul aniversar, lansat cu ocazia împlinirii a 10 ani de la primul iPhone, se doreşte a fi un gadget inovativ, care să impună un nou standard în telefonia mobilă, relatează GadgetReport.ro

iPhone 8 va avea un ecran întins pe aproape toată suprafaţa frontală, astfel că butonul de Home va deveni unul virtual.

Apple a regândit software-ul telefonului, în aşa fel încât interfaţa multimedia să includă botoanele virtuale şi să se întindă natural pe tot ecranul.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, că iPhone 8 va include, în locul butonului de Home, o zonă multifuncţională care va permite utilizatorilor să o redimensioneze şi să îi adauge sau să elimine orice buton virtual îşi doresc.

La fel ca la Galaxy S8, butoanele se vor ascunde automat în momentul în care utilizatorul va dori să urmărească, de exemplu, un clip video pe tot ecranul.

Iar rezultatul este unul excelent, dacă este să judecăm după imaginile simulate de mai jos, prezentate pe larg de massmedia internaţională.

Spre deosebire de flagship-ul Samsung, iPhone 8 va permite modificarea butoanelor asociate zonei multifuncţionale de Home. Cel puţin asta afirmă dezvoltatorul Steven Troughton-Smith care a prezentat, pe HomePod, detalii despre inovaţia Apple.

Presa internaţională speculează că este, însă, puţin probabil ca Apple să îşi lase utilizatorii să se „joace” cu aplicaţiile, având în vedere experienţa anterioară.

TREI VERSIUNI DE iPHONE 8

Apple va lansa trei versiuni de iPhone 8, de 4,7 inchi, 5,5 inchi şi 5,8 inchi, primele două cu ecrane standard, LCD, iar cel de-al treilea cu un display OLED, o cameră mai bună şi 3 GB de RAM.

Cel mai spectaculos va fi, fără îndoială, modelul de 5,8 inchi. Lansat la 10 ani distanţă de la primul iPhone, modelul premium iPhone 8 va avea o carcasă din sticlă, senzor de recunoaştere facială şi încărcare wireless.
Interesant este că, deşi display-ul va fi mai mare, gadgetul nu va depăşi dimensiunile unui smartphone de 4,7 inchi.


În carcasă, Apple va dota telefoanele cu un procesor A11 pe 10 nm. Noile smartphone-uri iPhone 8 vor rula noul sistem de operare iOS 11 care va include, în premieră, facilităţi pentru experienţa VR (realitatea virtuală).
iPhone 8 vor intra pe internet la viteze de 600 Mbps, graţie modemului Intel 7360 LTE. Rămâne un semn mare de întrebare legat de această dotare cât şi despre senzorul de iris.

În privinţa camerelor, noile modele iPhone 8 ar urma să vină cu una de selfie, de 4 MP, şi o alta dual-lens de 16 MP, cu stabilizare optică. Telefoanele vor înregistra şi reda clipuri la rezoluţie 4K.

Telefoanele vor costa între 799 şi 1099 dolari. iPhone 8 de 4,7 inchi va fi vandut la 799 dolari (64 GB), iar modelul premium, de 5,8 inchi, va costa 1099 dolari (256 GB).

În prezent, cel mai scump iPhone costă 969 dolari (iPhone 7 Plus cu 256GB), în timp ce versiunea cea mai ieftină este vândută cu 649 dolari.