iPhone SE. Primele teste video cu noul smartphone Apple

Data: 22/03/2016 | Autor: .

iPhone SE. Primele teste video cu noul smartphone Apple

Mai mic, mai ieftin şi la fel de puternic precum iPhone 6s – aşa se prezintă noul smartphone iPhone SE lansat de Apple cu ocazia evenimentului de ieri. Un telefon despre care Tim Cook, CEO-ul Apple, a anunţat că este cel mai puternic smartphone de 4 inchi existent vreodată, relatează GadgetReport.ro

Dacă e să judecăm după aspect, telefonul de 4 inchi cu rezoluţie de 1334×750 pixeli al celor de la Apple este o combinaţie de iPhone 5 şi iPhone 6. Nu iese în evidenţă cu nimic vizual, schimbările fundamentale fiind la interior.

iPhone SE oferă un procesor A9 de 64-bit, împreună cu co-procesorul M9, tactat la 1,85 Ghz, aceleaşi pe care îl regăsim pe iPhone 6S. Telefonul a importat de la iPhone 6s şi camera de 12 MP iSight, cu capacitatea de a face Live Photos şi clipuri video în 4K.

Telefonul include aplicaţia “Hey Siri”, conexiuni LTE şi Wi-Fi mai rapide, suport pentru Apple Pay, Focus Pixels, True Tone Flash, microfoane noi şi o baterie mai bună.

Interesant este că modelul standard va avea numai 16 GB spaţiu de stocare, unul infim având în vedere dimensiunea aplicaţiilor din ziua de azi.

Iphone-SE-Specificatii-gadgetreport.ro

Modelul acesta va costa 399 de dolari. Pentru 100 de dolari în plus, Apple oferă o versiune de 64 GB. Telefonul va fi disponibil în versiunile light, dark, gold şi rose gold.

iPhone SE, în ambele variante, va putea fi precomandat de pe 24 martie. În România va ajunge, cel mai probabil, undeva la mijlocul lunii mai.