Am testat Samsung Galaxy S7 Edge într-o halbă cu apă

Data: 23/03/2016 | Autor: .

samsung galaxy s7 edge test in apa

Samsung Galaxy S7 Edge este, fără îndoială, cel mai spectaculos Android Phone lansat în 2016. Dincolo de specificaţiile hardware de top, testate într-un tutorial dedicat GadgetReport.ro, am vrut să vedem cum se comportă telefonul atunci când intră în contact cu apa.

Aşa că l-am introdus într-o halbă cu apă. Ce a ieşit, vedeţi în clipul video de mai jos.

Este important de reţinut că telefonul nu trebuie pus ud în priză sau alimentat la orice cablu periferic. Asta pentru că se poate produce un scurt-circuit.

Pe hârtie, telefonul Samsung Galaxy S7 Edge are un hardware superior, de ultimă generaţie. Un procesor octa-core Exynos 8890, 4 GB de RAM, spaţiu de stocare de 32 GB extensibil prin microSD. Fără îndoială, aceste aspecte contează însă, pentru un utilizator fără pretenţii, cifrele nu spun nimic, experienţa de utilizare fiind cea care contează.

La acest capitol, aşa cum ne aşteptam, Samsung Galaxy S7 Edge se comportă excelent. N-ai ce să-i reproşezi. Android-ul 6 este bine pus în valoare, aplicaţiile se încarcă instant, totul se mişcă fără probleme. La fel ca şi pe S6 Edge Plus.

De filmat, Samsung Galaxy S7 Edge filmează excelent, dovadă clipul video de mai jos. Însă la fotografii mai dă rateuri, câteodată. Asta înseamnă că nu reuşeşte să cuprindă fidel imaginile închise. Nici iPhone-ul 6s nu face asta, aşa că, pe ansamblu, camerele se comportă optim, însă diferenţa semnificativă faţă de senzorii de pe Galaxy S6 Edge nu am sesizat-o ca fiind extrem de relevantă.

Pe ansamblu, fotografiile arată bine, poate cel mai bine captate de un telefon de ultimă generaţie.

Ce ne-a plăcut, şi se vede că s-a lucrat la acest aspect, este autofocusul. Este categoric mult mai rapid decât cel de pe generaţia anterioară. Telefonul este capabil să capteze o imagine optimă indiferent cât de mult îl soliciţi. Asta pe timp de zi, pentru că noaptea, ca orice telefon, mai dă din când în când rateuri şi trebuie să focusezi manual.

La capitolul software pentru cameră, Samsung a înţeles că simplitatea este esenţială. Samsung Galaxy S7 Edge vine, într-adevăr, cu foarte multe modul de fotografiere, însă contează că cel auto se mişcă excelent. Câţi dintre voi au stat să fotografieze în modurile Pro, Selective Focus, Panorama, Video collage, Live broadcast, Slow motion, Virtual Shot, Food, Hyperlapse?

Telefonul Galaxy S7 Edge l-am testat prin intermediul programului Orange Smartphone Tester

Samsung Galaxy S7 Edge, cu bune şi rele! Review-ul GadgetReport.ro