RCS-RDS oferă clienţilor 30 GB de internet gratuit în reţeaua Digi

Data: 23/03/2016 | Autor: .

RCS-RDS oferă clienţilor 30 GB de internet gratuit în reţeaua Digi

RCS RDS a lansat pentru clienţii săi, noi si existenti – persoane fizice cu abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 si Optim 2, 3, 5 si Nelimitat – o noua ofertă. Între 1 aprilie – 31 decembrie 2016, oferă lunar la viteză superioară în reteaua 4G a Digi Mobil un trafic de date mobile de până la 30 GB de internet mobil, fara costuri suplimentare.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este nelimitat pentru orice categorie de abonament, insa doar primii 30 GB sunt disponibili la viteza superioara.

Pentru a beneficia de oferta de internet gratuit, clienţii RCS-RDS trebuie să deţină un telefon compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). De asemenea, in funcţie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

RCS-RDS a mai anuntat că a prelungit acordul de roaming national pana pe 31 martie 2017, pentru ca utilizatorii Digi Mobil sa poată comunica in zonele fara rețea Digi Mobil.

Roamingul national de voce va fi oferit gratuit clientilor Digi Mobil, insa roamingul de date mobile va fi contra cost începând din 1 aprilie 2016.