iPhone5-killer? Samsung pregateste noul Galaxy Nexus

Data: 3/10/2011 | Autor: .

Samsung incearca sa contracareze lansarea iPhone 5, programata marti, cu un nou smartphone, Galaxy Nexus / Nexus Prime, primul care ar putea rula sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich. Potrivit surselor Thisismynext, telefonul ar urma sa fie prezentat pe 11 octombrie la conferinta Samsung Mobile Unpacked 2011 dinSan Diego.

Potrivit specialistilor, atat Google cat si Samsung ar fi foarte interesati sa isi promoveze in comun produsele, cel putin pe moment, pentru a limita efectele lansarii noii generatii Apple iPhone.

Noul telefon, promovat de unele surse din piata drept noul Galaxy S 3, ar urma sa aiba o carcasa de metal, care sa sustina un display  Super AMOLED Plus de 4,65 inch cu o rezolutie HD de 1280×720 pixeli.

Avand in vedere carcasa, telefonul va avea 130g-140g, fiind, practic, putin mai greu decat GalaxyS II.

Smartphone-ul ar putea rula un procesor dual core 1.5 Ghz, cu 1 GB de RAM, 16 GB de memorie. Telefonul va avea o baterie de 2000 mAh, la fel ca Galaxy S II.

In ceea ce priveste noul sistem de operare, Ice Cream Sandwich, acesta va veni cu un facelift major, ce include meniuri si aplicatii animate in stilul “glassy”.

Cititi mai multe aici.