Isteria fanilor la debutul vanzarilor iPhone 5 (VIDEO)

Data: 21/09/2012 | Autor: .

iPhone 5 a intrat la vanzare vineri in mai multe tari, Australia fiind urmata de Japonia, Singapore, Hong Kong, Franta, Germania si Marea Britnie, Statele Unite si Canada, , relateaza Mediafax. 

Startul a fost dat in Australia, prima tara pe calendarul de vanzari al Apple. Sute de oameni au stat la cozi in Sydney, unii asteptand chiar si 68 de ore pentru cea mai noua versiune a popularului smartphone.

Entuziasmul a fost atat de mare incat casa de pariuri online Sportsbet.com a organizat pariuri privind lungimea cozii de la magazinul Apple din Central Business District din Sydney sau cele mai populare aplicatii descarcate.

 

In Japonia, a doua piata pe care a intrat la vanzare iPhone 5, fanii Apple au asteptat cu nerabdare noul produs.

Circa 750 de oameni stateau la coada in fata magazinului Apple din cartierul Ginza din Tokyo cu 10 minute inainte de deschidere.

La Hong Kong, clientii au fost mai calmi, mai multe zeci de agenti de securitate ajutand la controlul unei multimi formate din peste o suta de fani Apple adunati in fata unui magazin din mallul aflat in cladirea International Finance Center, inainte de deschidere.

Cererea pentru iPhone 5 a depasit oferta, astfel ca unele precomenzi vor fi onorate in octombrie si nu in septembrie asa cum era planificat initial, se arata intr-un comunicat al Apple.