Japonezii o iau razna! S-au îndrăgostit de o perna inteligenta

Japonezii o iau razna! S-au îndrăgostit de o pernă inteligenta

În Japonia face furori o invenţie care, la prima vedere, pare cel puţin bizară. Este vorba de o perna inteligenta care, atunci când o iei în braţe, în funcţie de cum o atingi, vorbeşte cu tine. Gadgetul a fost îmbrăţişat cu entuziasm de cei care n-au timp sau sunt incapabili să aibă o relaţie sentimentală.

Inventatorul pernei, Koichi Uchimura, spune că Rina Makuraba, aşa cum a botezat-o, include mai mulţi senzori şi un software care reacţionează în funcţie de cum este tratată de către utilizator.

Perna inteligenta, de 1,60 metri ( înălţimea medie a unei femei din Japonia), îi spune celui care o ţine în braţe „I Like You” dacă este mângâiată şi chiar începe să gâfâie şi să ţipe în caz că este folosită pentru sex. Dacă este tratată brutal, Rina îl tratează pe măsură cu „Stop it!”, „No way” şi „You’re worthless!”.

Perna inteligenta are un vocabular de 500 de expresii pe care le foloseşte în funcţie de modul în care o setezi. Gadgetul are o aplicaţie de smartphone, disponibilă pentru iPhone şi Android, cu ajutorul căreia poţi regla personalitatea prietenei, pardon, a pernei.

Perna va costa 166 de dolari si va ajunge pe piaţă luna viitoare.