JaxtrSMS – cum sa trimiti gratuit SMS-uri

Data: 12/12/2011 | Autor: .

untitled

Daca vreti sa trimiteti SMS-uri gratuit de pe telefonul mobil sau tableta, puteti folosi aplicatia JaxtrSMS. Aplicatia e compatibila cu iOS, Android, Java si Symbian.

Odata descarcata si instalata de pe site-ul producatorului, aplicatia face ceea ce spune. Trimite SMS-uri cu conditia sa ai acces la internet (prin Wi-fi/3G / EDGE / GPRS).

Practic, daca si interlocutorul are aplicatia instalata, o vei putea folosi ca un chat gratuit.

Spre deosebire de alte aplicatii similare, JaxtrSMS afiseaza numarul de pe care este trimis SMS-ul si nu o adresa de internet sau alte numere asociate. Singurul inconvenient este ca SMS-ul este insotit de reclama.

Am testat aplicatia si a rulat in conditii optime, mesajele fiind primite de destinatar in maxim 20 secunde.

4 comentarii

 • 30/01/2012, 09:16 Prada says : raspunde

  Deci pana la urma lamuriti-ma….face sau nu cost suplimentar?Si in Italia sau Spania trimite?Trebuie si celalalt sa aiba net activat sa primeasca sms-ul?

 • 15/12/2011, 16:24 Cristi says : raspunde

  Eu am trimis 2 mesaje doar sa incerc aplicatia si am facut cost 0.05euro…tin sa precizez ca sunt pe Orange. Are cineva idee de ce am facut cost daca mesajele sunt gratis?

 • 13/12/2011, 17:54 Alex says : raspunde

  Viber? Cu Viber poti trimite SMS numai celor ce au aplicatia. Acum sunt curios… cati dintre prietenii tai au Viber? Nu crezi ca JaxtrSMS e de o mie de ori mai tare, avand in vedere ca poti trimite SMS oricui, oriunde in lume, indiferent daca are aplicatia sau nu? Deci degeaba merge bine Viber daca nu poti trimite SMS aproape nimanui… Daca poti trimite doar cui are aplicatia, ala nu se mai poate numi SMS, e doar chat…

 • 12/12/2011, 10:17 R says : raspunde

  Viber merge de 100 de ori mai bine :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *