Jocul ,,Dreams” primește un ultim trailer înainte de lansare

Data: 13/02/2020 | Autor: .

dreams Dreams_Header

Media Molecule prezintă un ultim trailer video înaintea lansării ,,Dreams”. Jocul este cel mai nou titlu exclusiv pentru Playstation 4 realizat de studioul din spatele seriei Little Big Planet, relatează GadgetReport.ro 

Dreams se anunță a fi un joc spectaculos, care se extinde în permanenţă, unde poţi descoperi jocuri create de comunitatea din toată lumea…şi unde poţi învăţa să îţi creezi propriul tău joc.

Cea mai recentă dezvoltare a motto-ului „Play, Create, Share” al studioului, Dreams îţi oferă oportunitatea de a-ţi descătuşa creativitatea. Adu-ţi ideile la viaţă cu instrumente inovatoare, uşor de folosit, apoi partajează-le cu o comunitate globală.

Indiferent dacă vrei să creezi jocuri, muzică, picturi, animaţii, sculpturi, filme sau orice altceva, Dreams este un loc de joacă Digital extraordinar, unde totul este posibil.

dreams dreams-psx-2017-screen-08-ps4-eu-24jan18

Dreams

Dreams a avut parte și de un Early Access unde includea toate uneltele de creație, dar nu avea și campania principală intitulată Art’s Dream, ce urmează să fie adusă în varianta finală a jocului.

Dreams va fi lansat pe 14 februarie exclusiv pentru PlayStation 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.