Jocul ,,Dreams” primește un ultim trailer înainte de lansare

Data: 13/02/2020 | Autor: .

Media Molecule prezintă un ultim trailer video înaintea lansării ,,Dreams”. Jocul este cel mai nou titlu exclusiv pentru PlayStation 4 realizat de studioul din spatele seriei Little Big Planet, relatează GadgetReport.ro 

Dreams se anunță a fi un joc spectaculos, care se extinde în permanenţă, unde poţi descoperi jocuri create de comunitatea din toată lumea…şi unde poţi învăţa să îţi creezi propriul tău joc.

Cea mai recentă dezvoltare a motto-ului „Play, Create, Share” al studioului, Dreams îţi oferă oportunitatea de a-ţi descătuşa creativitatea. Adu-ţi ideile la viaţă cu instrumente inovatoare, uşor de folosit, apoi partajează-le cu o comunitate globală.

Indiferent dacă vrei să creezi jocuri, muzică, picturi, animaţii, sculpturi, filme sau orice altceva, Dreams este un loc de joacă digital extraordinar, unde totul este posibil.

Dreams

Dreams

Dreams a avut parte și de un Early Access unde includea toate uneltele de creație, dar nu avea și campania principală intitulată Art’s Dream, ce urmează să fie adusă în varianta finală a jocului.

Dreams va fi lansat pe 14 februarie exclusiv pentru PlayStation 4