The Division 2 primește un nou expansion pack

Data: 14/02/2020 | Autor: .

Ubisoft va lansa, în curând, un nou expansion pack pentru jocul Tom Clancy’s The Divison 2. Intitulat Warlords of New York, acesta  prezintă o nouă poveste ce pune jucătorii pe urmele unui fost agent, relatează GadgetReport.ro 

În Warlords of New York, suntem  în căutarea lui Aron Keener, un fost agent ce a construit o rețea de foști spioni ce au devenit o amenințare pentru The Division. Misiunea noastră este de a-l găsi și captura.

În expansionul Warlords of New York, vom călătorii pe o parte din insula Manhattan a New York-ului.  Zona respectiva face parte dintr-un Dark Zone ce  fost lovită de un uragan. Acolo vom reîntâlni locații din primul titlu The Division. 

Warlords of New York

Warlords of New York

Pentru accesarea conținutului din acest nou expansion,  trebuie să atingem nivelul 30 dar și World Tier 5. Vestea bună este că jocul vine cu un boost pentru atingerea nivelului 30.

Warlords of New York aduce noi îmbunătățiri precum un gameplay mai fluid, gestionarea inventarului și conținut suplimentar.

Expansionul urmează să fie lansat în data de 3 martie pentru PlayStation 4, PC și Xbox One. 

În pregătirea lansării, producătorii au prezentat și Episodul 3 – Coney Island: The Hunt, ce face parte din ultimul pachet al Year 1 Pass.