Jocul românesc Link Twin, disponibil pe iOS și Android

Data: 13/02/2017 | Autor: .

Link Twin Link-Twin_Global-Launch_Featured

Carbon, primul incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming, anunță lansarea versiunii premium a jocului Link Twin. Jocul este disponibil la nivel global, în Apple App Store și Google Play Store, la prețul de 1,99 dolari, relatează GadgetReport.ro.

După ce jocul a beneficiat de un soft launch, Link Twin revine, în varianta premium, cu o experiență de joc îmbunătățită, pe parcursul a 100 de niveluri împărţite în 5 capitole.

Direcţia artistică a fost şi ea îmbogăţită iar nivelurile au fost revizuite, fiecare aducând o nouă provocare în universul fantastic al celor două personaje – Lily și Tom, afirmă Carbon, într-un comunicat de presă.

“Link Twin este o poveste introspectivă, o meditație asupra pierderii, prezentată printr-un joc tip puzzle care pune mintea la contribuție în moduri neașteptate, cu artă vizuală uimitoare și o coloană sonoră obsesivă. Jocul explorează, de-a lungul celor 5 capitole și 100 de nivele, legătura inexplicabilă dintre două personaje misterioase, legătură care se dezvăluie pe măsură ce acestea explorează o lume înșelătoare, plină de peisaje fantastice”, afirma dezvoltatorii.
Link Twin a obținut, luna trecută, locul II la competiția Pocket Gamer, competiție dedicată proiectelor indie ce are loc la Londra. Jocul este un produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.