Cele mai bune jocuri noi pentru Android. Le găseşti gratuit în Google Play

Cele mai bune jocuri noi pentru Android. Le găseşti gratuit în Google Play

În magazinul Google Play sunt mii de jocuri din toate domeniile, de la acţiune la sport şi strategie etc. Unele sunt foare bune, altele foarte proaste. Vă prezentăm astăzi câteva dintre cele mai bune jocuri noi pentru Android, pe care le puteţi descărca şi în România.

HOCUS.

Un joc simplu şi antrenant care te provoacă să rezolvi o serie de puzzle-uri, unele simple, altele foarte dificile. Hocus are 100 de nivele, aşa că va fi o adevărată misiune imposibilă să ajungi să îl termini foarte repede. Jocul îl poţi descărca gratuit de AICI.

ARROW.IO

Jocul are o grafică simplă, care nu necesită multe resurse, iar scenariul este foarte bun. În Arrow.io, controlezi un arcaş ninja care se războieşte cu tot felul de adversari. Jocul foloseşte un joystick afişat pe ecran, cu care controlezi mişcările arcaşului. Pentru a trage săgeţi, trebuie să dai swipe. Jocul este gratuit şi îl poţi descărca de AICI.

 

STAR WARS: FORCE ARENA

Star Wars: Force Arena este un loc de acţiune care combină stilul MOBA cu gameplay-ul specific unor jocuri celebre, precum Clash Royale. Jocul ne introduce în atmosfera Star Wars, având de ales în a lupta de partea Rebelilor sau Imperiului. Luptele cu oponenţii sunt foarte antrenate, bine conturate şi beneficiază de o coloană sonoră pe măsura legendei Star Wars. Ca sa înaintezi în joc, trebuie să câştigi cât mai multe bătălii şi, astfel, să deblochezi noi carduri. Jocul este gratuit, însă poţi să cumperi tot felul de accesorii care să te ajute în luptele dintre Bine şi Rău.

Jocul îl poţi descărca gratuit de AICI.