Super Mario Run se lansează pentru Android

Data: 19/01/2017 | Autor: .

Super Mario Run se lansează pentru AndroidSuper Mario Run, unul dintre cele mai de succes jocuri lansate în 2016, va ajunge, în sfârşit, şi pe platforma Android. Jocul, foarte simplu şi atractiv, a devenit deja unul dintre cele mai descărcate programe de către utilizatorii de telefoane iPhone, relatează GadgetReport.ro

Nintendo a anunţat că Super Mario Run va fi disponibil, în versiunea integrală pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, începând în luna martie. La fel ca în versiunea iOS, jocul va avea şi o variantă gratuită, în care utilizatorii vor putea experimenta câteva planşe. Pentru varianta integrală, vor trebui să plătească 10 dolari.

Atenţie – Nu descărcaţi versiunile pirat, lansate în Play.

Super Mario Run a devenit cel mai descărcat joc din istoria App Store, după ce a adunat peste 40 de milioane de download-uri în numai patru zile de la lansarea oficială.

Jocul, despre care mulţi specialişti spun că va depăşi Pokemon Go la număr de descărcări şi popularitate, este prima producţie dintr-o serie pe care Nintendo vrea să o lanseze în următorii ani.

Super Mario Run reuşeşte să ofere un gameplay excelent şi o grafică atractivă. În joc, Mario aleargă de la stânga la dreapta, iar jucătorul nu trebuie decât să apese pe ecran ca să-l facă să sară peste obstacole. Misiunile au 1-2 minute şi oferă o experienţă excelentă, în care jucătorul trebuie să evite obstacolele şi să culeagă cât mai multe monede.

Super Mario Run oferă şi câteva opţiuni suplimentare. De exemplu, dacă apeşi mai lung pe ecran, Mario va sări mai sus, iar dacă apeşi din nou, acesta va sări non-stop şi va înainta peste obstacole.

Super Mario Run are 24 de niveluri şi un mod „Toad Rally”, în care utilizatorii pot concura între ei.

Jocul costă 9,99 dolari. Există şi o versiune gratuită, care oferă accesul la primele trei niveluri şi la primul nivel Toad Rally.

Din cauza temerilor privind pirateria, Super Mario Run poate fi jucat doar cu conexiunea de internet activată. Îl puteţi descărca de AICI. Ar fi bine să-l descărcaţi numai de pe o reţea Wi-fi şi să vă asiguraţi că aveţi spaţiu suficient în telefon sau tabletă, pentru că are 206 MB.