Spectaculosul joc de luptă cu vikingi For Honor, lansat în România

Data: 14/02/2017 | Autor: .

Spectaculosul joc de luptă cu vikingi For Honor, lansat în România

Media Galaxy anunță lansarea în premieră a jocului For Honor, cel mai nou titlu dezvoltat de Ubisoft, în versiuni pentru PlayStation 4 și Xbox One. Acesta va fi disponibil spre vânzare începând cu data de 14 februarie în rețeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.

Despre For Honor

Alege-ți luptătorul preferat dintr-o serie de eroi unici, inclusiv cavaleri neiertători, vikingi fioroși și samurai cu sânge rece. Capabili să schimbe cursul luptei și să își transforme intervențiile în victorii, fiecare dintre eroi are propriul set de arme și propriul stil de luptă.

Cu ocazia lansării, Media Galaxy invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 14 februarie, la ora 18:00, în magazinul Media Galaxy ParkLake din București pentru un eveniment în care vor avea șansa de a încerca, în premieră, jocul For Honor și de a participa la concursuri cu multe premii și surprize.

Înscrierile se vor face la fața locului, începând cu ora 18:00, accesul la eveniment fiind gratuit și deschis pentru toți doritorii.

Cei prezenți vor putea participa la sesiuni de quiz, în care pot câștiga postere, tricouri sau brelocuri For Honor. De asemenea, toți cei care cumpără jocul For Honor pe parcursul evenimentului vor intra în cursa pentru câștigarea unei perechi de căști de gaming HyperX Cloud Stinger.

Întregul eveniment va putea fi urmărit live pe canalul de YouTube al Media Galaxy: www.youtube.com/MediaGalaxy