Kairos smartwatch! Un concept REVOLUTIONAR ce va deveni realitate (VIDEO)

Data: 18/05/2014 | Autor: .

Kairos SmartwatchCand vine vorba de ceasurile inteligente, asa-numitele smartwatch-uri, vorbim in general de niste gadgeturi cu un ecran digital, patratoase, cele mai multe din plastic si cauciuc, prea putin ofertante din punct de vedere vizual mai ales pentru cei pentru care ceasul reprezinta un accesoriu ce tine de traditie, de clasic, de un anumit statut.

Cei de Kairos se lauda, insa, ca au reusit sa aduca toate dorintele si asteptarile amatorilor de astfel de gadgeturi la un nivel comun. Au creat un ceas despre care spun ca reprezinta simbioza perfecta intre un ceas clasic si unul modern.

Din imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, pare ca au reusit, macar in parte.

Kairos smartwatch vine cu o forma clasica, cu un mecanism automat peste care este asezat un ecran OLED pe care sunt prezentate toate informatiile pe care le regasim pe un smartwatch, de la ora si data, la apelurile telefonice, email-uri, player audio, stare vremii etc.

Atunci cand ecranul OLED este oprit, Kairos smartwatch devine unul clasic, prin ecranul transparent putand fi vazute limbile, mecanismul automat etc.

Cand este conectat la modul smartwatch, devine capabil sa iti ofere tot felul de informatii, inclusiv cati pasi ai facut si cate calorii ai consumat etc.

Asta gratie accelerometrului pe 3 axe, GPS-ului si modulului Bluetooth 4.0, conectat la smartphone.

Kairos-mechanical-smartwatch-photo-3

descărcareKairos smartwatch are o baterie de 180 mAh, care ii asigura o autonomie de 5-7 zile. Pentru functia automata, nu trebuie decat sa il intorci si merge fara probleme.

Ceasul Kairos smartwatch va fi vandut in mai multe variante, printre care una ce include un mecanism automat japonez cu 21 de rubine Miyota 9257 si o alta cu 25 de rubine, elvetiana, Soprod A10BV-2.

Cel mai ieftin ceas va costa 499 de dolari, iar cel mai scump 2149 de dolari. Primele ceasuri vor putea fi comandate de pe site-ul oficial Kaios smartwatch din luna decembrie.

Precomenzile vor putea fi realizate din luna iunie.