Kid Mode! Aplicatia care adapteaza orice telefon sau tableta pentru copii (VIDEO)

Data: 30/04/2014 | Autor: .

kid-mode

Sa ii cumperi copilului un telefon mobil sau o tableta nu mai este de mult un moft. Pentru multi parinti, sa ii ofere un smartphone celui mic a devenit o necesitate, pentru a fi permanent in legatura cu el. Ce te faci insa atunci cand copilul apeleaza numere fara niciun control sau incearca aplicatii care pot sa iti aduca o factura uriasa la telefon?

Exista multe aplicatii care iti promit marea cu sarea din acest punct de vedere insa cele mai multe nu reusesc sa ofere o protectie eficienta.

Exista insa o aplicatie,  Kid Mode, disponibila pentru iPhone, iPad cat si pentru telefoanele si tabletele cu Android, care se descurca de minune sa securizeze telefonul si, in acelasi timp, sa ii ofere copilului cateva aplicatii pe care poate sa le foloseasca, fara probleme.

Va avea acces inclusiv la o serie de jocuri potrivite pentru varsta lui.

Realizata de Zoodles si promovata de AndroidCentral, aplicatia are o interfata simpla si atractiva. Iti permite sa setezi un cod de acces special, iar ca micutul sa il deblocheze este foarte greu.

Cum instalezi Kid Mode:

1. Descarca aplicatia si apasa pe Install. Apoi apasa butonul de lansare si da-i “Get Started!” Ti se va solicita sa introduci anul in care te-ai nascut, aceasta fiind singura metoda prin care ai acces la modul parental pe Kid Mode.
2. Mergi apoi la setari si da “add” la aplicatiile si site-urile la care vrei ca micutul sa aiba acces. Apasa “Done” in final.
3. Seteaza datele copilului si incarca o fotografie de profil cu el.
4. In final da “Turn On Child Look”.
5. Pentru a porni modul “Kid Mode”, mergi si fotografia micutului.
6. Daca vrei sa elimini modul «Kid Mode”, mergi in modul paretal, introdu codul de acces, iar in fereastra de acces, apasa pe «X »

kid_mode_enable_setup kid_mode_exit_howto

Poti descarca aplicatia gratuita pentru telefon si tableta de AICI sau din magazinele oficiale Android si Apple.