Kiwi-Bird. O baterie externa pentru telefonul mobil (VIDEO)

Data: 19/11/2012 | Autor: .

Telefoanele mobile inteligente au devenit deja mainstream, insa odata cu facilitațile tehnice tot mai diverse și avansate, utilizatorii se lovesc de problema autonomiei energetice.

Energia stocata in bateriile acestor dispozitive nu este niciodata de ajuns pentru persoanele care comunica intens prin smartphone-uri. Bateriile externe permit reincarcarea telefonului atunci cand rețeaua electrica nu este disponibila.

Acest segment de produse a devenit tot mai popular in ultimii 2 ani, puterea, designul și ergonomia fiind principalele aspecte evolutive. Daca primele generații de baterii externe aveau o ieșire USB la care trebuia conectat cablul telefonului, noua generație vine cu un design imbunatațit care integreaza conectorii uzuali, demonstrand o mai mare portabilitate.

Kiwi-Bird i2500/a2500 este o baterie externa compacta, suficient de puternica și accesibila majoritații utilizatorilor de telefoane.

Designul miniatural permite purtarea ei in buzunar ca la nevoie sa reincarce bateria telefonului cel puțin o data. Produsul include conectorul microUSB sau iPhone (3G-4S) in funcție de model. Cu o capacitate de 2500 mAh și la un preț de 99 de lei (inclusiv TVA), bateria Kiwi-Bird completeaza gama de baterii externe oferite de FunGadgets.ro.

„Primele modele importate prin 2010 aveau mini-panou solar, lucru care ni s-a parut o idee excelenta in acel moment. Totuși, dupa o perioada de timp, ne-am dat seama ca eficiența panoului este atat de scazuta incat este aproape inutil. Am renunțat complet la el in acel moment și ne-am concentrat pe ergonomie. Dar nu am renunțat la ideea de a-ți putea incarca bateria, oriunde, oricand dar nu oricum, ci folosind energia solara. E pur și simplu prea tentanta. Testam chiar acum un produs nou, care, speram noi, va face ceea ce bateriile cu panou solar nu reușeau.”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, operatorul magazinului online FunGadgets.ro.

Caracteristici tehnice Kiwi-Bird i2500/a2500
Dimensiuni: 50x35x20 mm
Greutate: 76 gr.
Tip acumulator intern: Lithium Ion
Capacitate: 2500 mAh
Conectori integrați: microUSB sau iPhone (3G-4S)
Ieșire: 5V/1A