O noua reclama TV pentru iPad Mini (VIDEO)

Data: 20/11/2012 | Autor: .

 Apple a lansat o noua reclama TV pentru noua tableta iPad Mini. Scenariul este unul foarte simplu si sugereaza faptul ca pe noul gadget poti face aceleasi lucruri ca pe iPad-ul clasic.

iPad Mini are o grosime de 7,2 milimetri si o greutate de circa 300 de grame. Ecranul noii tablete, de 7,9 inci (20 cm) are aceeasi rezolutie ca si iPad original, insemnand ca ii lipsesc efectele HD ale modelelor ulterioare.

Pad Mini are  o grosime de 7,2 milimetri si o greutate de circa 300 de grame. Ecranul noii tablete, de 7,9 inci (20 cm) are aceeasi rezolutie ca si iPad original.

Versiunea mini are aceeasi durata de 10 ore de utilizare ca predecesorul de dimensiuni normale, dar aceasta va fi cea mai mica baterie produsa vreodata, potrivit Apple. Primele review-uri la iPad Mini le puteti citi aici

iPad Mini a atras numeroase comentarii pozitive in randul fanilor, nu putini fiind cei dispusi sa isi achizitioneze noua tableta. Potrivit analistului Jay Yarow de la Business Insider, clientii ar trebui sa se gandeasca insa de doua ori inainte de a merge la magazin sa cumpere tableta cu ecranul de 7 inch.

Mai multe detalii cititi aici