Krüger&Matz Classic. Un smartwatch interesant la numai 399 lei

Data: 3/02/2015 | Autor: .

Krüger&Matz ClassicKrüger & Matz, brandul polonez de IT&C, care a intrat recent pe piața locală cu mai multe telefoane, tablete si gadgeturi audio, a lansat Krüger&Matz Classic SmartWatch, primul lor dispozitiv purtabil. Acesta este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 și cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicației SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcții ale smartphone-ului și pot avea acces constant la notificări.

Ceasul inteligent Krüger&Matz Classic  este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezoluție de 240×240 pixeli, ceea ce înseamnă că ora este vizibilă chiar și atunci cand screensaverul este activat.

Carcasa de grafit și o curea neagră de silicon conferă ceasului o eleganță deosebită, iar cele patru fețe disponibile vor fi atât pe placul celor care preferă un look clasic, cât și placul celor care adoptă stilul sport. Dispozitivul are un grad de protecție IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și la apă, inclusiv la scufundări până la o adâncime de 1m.

Krüger&Matz Classic-2Ceasul Krüger&Matz Classic este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy.

Noul Krüger&Matz Classic  poate funcționa și ca un telefon mobil cu speaker datorită faptului că are microfonul și speaker-ul încorporate. Mai mult, importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, utilizatorul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual. Un alt beneficiu pe care noul produs K&M îl aduce utilizatorilor este posibilitatea de a trimite mesaje și texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.

De asemenea, cu SmartWatch-ul Krüger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la încheietura mâinii player-ul de muzică și camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informează posesorul când se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.

Ceasul inteligent Krüger&Matz Classic  are Bluetooth 4.0 Low Energy și o baterie 315mAh cu o durată de viață de până la două zile (pentru utilizare normală) sau mai multe zile (pentru utilizare în standby, fără Bluetooth).

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro și pcgarage.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.