Kusan, un nou mouse de gaming. Șase butoane programabile și viteză de reacție

Data: 9/02/2018 | Autor: .

Kusan, un nou mouse de gaming. Șase butoane programabile și viteză de reacțieTrust și Epsilon eSports au dezvoltat noul mouse de gaming GXT 180 Kusan. Conceput cu un design ergonomic și materiale foarte usoare, Kusan beneficiază de un senzor Pixart 3325 de înalta precizie, ce îmbunătăteste performanța în joc.

Mai mult, software-ul permite programarea individuală a celor 6 butoane cu diferite acțiuni, crescând considerabil viteza de reacție, relatează GadgetReport.ro

Kusan deţine o memorie internă integrată, având posibilitatea de a stoca setarile optime în 5 profile distincte. Acest lucru permite schimbarea jocului sau al PC-ului fără a mai fi nevoie de reconfigurarea mouseului.

Cablul de 180cm, realizat integral dintr-o suprafaţa de cauciuc, împiedică întinderea şi răsucirea, transformând Kusan într-un partener de încredere la fiecare LAN Party sau turneu major de jocuri.

Iluminarea RGB poate fi customizată software să se integreze cu orice setup de gaming, iar forma ambidextră face din Kusan un mouse ușor de folosit pentru ambele măini.

Detalii aflati de AICI.