Jocul Fortnite a adus 1,5 milioane de dolari încasări pe App Store

Data: 20/03/2018 | Autor: .

Jocul Fortnite a adus 1,5 milioane de dolari încasări pe App StoreÎn numai o săptămână de la lansare, noul joc Fortnite a atras încasări de peste 1,5 milioane de dolari pe platforma App Store, dedicată utilizatorilor de iPhone şi iPad. Interesant este că jocul este gratuit, iar banii au fost cheltuiţi pe achiziţia de diverse opţiuni, relatează GadgetReport.ro

Potrivit firmei de cercetare Sensor Tower, jocul celor de la Epic Games se dovedeşte un succes de vânzări, depăşind cu mult celelalte game-uri din topul ,,survival”, Knives Out (57,000 de dolari), respectiv Rules of Survival (39,000 de dolari)

Recordul de încasări într-un timp foarte scurt este deţinut de Pokémon Go, cu 4,9 milioane de dolari în primele patru zile, urmat de Clash Royale cu 4,6 milioane de dolari.

În clasamentul general al celor mai profitabile jocuri, Fortnite s-a clasat pe locul III.

Important şi relevant este faptul că, pentru moment, Fortnite poate fi accesat doar pe bază de invitaţie.

Fortnite PC este un joc de tip RPG lansat de Epic Games la data de 28.07.2017 pentru PS4, XBOX ONE si PC. Jocul nu este disponibil, pentru moment, pentru Android.

Vijelia a venit neanuntata si a distrus aproximativ 98% din populatia Pamantului in cateva clipe, iar dupa aceea au aparut valuri de monstrii distrugand totul in calea lor. Tu esti printre putinele persoane de pe Pamant care este capabila sa se lupte impotriva Vijeliei si a monstriilor in timp ce ii aperi pe cei ramasi in viata. Exploreaza, salveaza supravietuitori si construieste arme si fortarete si customizeaza-le pentru un plus de stil. Recupereaza lumea impreuna cu prietenii tai.

Specificatii Fortnite:

-Hero Complex: Recruteaza constructori,ninja etc. pentru a distruge hoardele de monstri.
-Schiteaza si cucereste: Sistemul revolutionar de construit te va lasa sa construiesti fortarete extravagante in timp ce lupti cu monstri.
-Devin-o maestru in Crafting: Foloseste materialele gasite pentru a creea arme proprii.
-Fa-ti prieteni: Poti oricand sa te alaturi sau sa iesi din modul multuplayer.