Lebooo Smart Sonic, periuta inteligentă cu autonomie de 3 luni, lansată în România

Data: 9/04/2021 | Autor: .

 Huawei a prezentat astăzi oficial noua periuță de dinți inteligentă Lebooo Smart Sonic, un gadget vândut în România la prețul de 399 de lei. Chinezii spun că periuța îmbină tehnologii avansate, permițându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curățarea întregii suprafețe a danturii, cât și intensitatea folosită. 

Noua periuță electrică poate fi încărcată rapid, wireless, și este prevăzută cu o baterie de 2500 mAh ce îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală cu două periaje zilnice.

Astfel, Lebooo Smart Sonic funcționează perfect dacă este încărcată de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților și conține 36 de moduri de curățare. Să urmărim prezentarea oficială a periuței.

Lebooo Smart Sonic, 36 de moduri de curățare

 Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților. Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei.

Periuta previne bacteriile

Periuța vine cu 3 capete standard, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor.

Designul secțiunii triunghiulare se potrivește perfect cu forma dinților, îmbunătățește frecarea și curăță profund dinții din diferite unghiuri. În plus, periuța de dinți Lebooo Smart Sonic are o textură mată cu luciu sidefat. Corpul integrat este flexibil și neted, iar designul unduit de pe spate este rezistent la alunecare. Noua periuță vine în două culori: cool black și crystal diamond white. Designul acesteia nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apă conform standardului IPX7 protejează întreaga periuță împotriva picăturilor de apă.

Cum activezi Windows Sonic și Dolby Atmos în Windows 10