Periuța de dinți Lebooo Smart Sonic. Autonomie de 3 luni și încărcare wireless

Data: 29/03/2021 | Autor: .

Huawei anunță lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology. Periuța îmbină tehnologii avansate IoT și big data, permițându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curățarea întregii suprafețe a danturii, cât și intensitatea folosită. Prețul este de 399 lei.

 Noua periuță electrică poate fi încărcată rapid, wireless, și este prevăzută cu o baterie de 2500 mAh ce îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală cu două periaje zilnice. Astfel, periuța funcționează perfect dacă este încărcată de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților și conține 36 de moduri de curățare, pentru a mulțumi și cei mai exigenți utilizatori.

 Periuța folosește interfața HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la HUAWEI AI Life APP, prin intermediul căreia utilizatorii pot simți pe deplin confortul oferit de era IoT. Aceștia primesc feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe și oferă o experiență inteligentă de periere a dinților.

Oral-B GENIUS X. Noua periuță electrică cu AI

 Lebooo Smart Sonic, 36 de moduri de curățare

 Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților. Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei.

Noua periuță vine cu 36 de moduri de curățare, cinci dintre acestea fiind curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare. În primele patru moduri, utilizatorii pot alege din aplicație niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, aceștia pot activa din aplicație 20 de planuri de curățare a dinților, pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi modul pentru copii, femei însărcinate sau pentru curățarea de dimineață, etc. În timp ce fiecare alegere aduce o experiență nouă, nucleul magnetic cu suspensie patentat de Lebooo cu vibrații de înaltă frecvență de 38.000 mișcări pe minut oferă o forță impresionantă pentru curățarea dinților, spălând fiecare zonă din cavitatea bucală și spațiile dintre dinți cu o eficiență ridicată.

Periuţa de dinţi electrică sau manuală. Care este mai bună?

Periuta previne bacteriile

Periuța vine cu 3 capete standard, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor.

Designul secțiunii triunghiulare se potrivește perfect cu forma dinților, îmbunătățește frecarea și curăță profund dinții din diferite unghiuri. În plus, periuța de dinți Lebooo Smart Sonic are o textură mată cu luciu sidefat. Corpul integrat este flexibil și neted, iar designul unduit de pe spate este rezistent la alunecare. Noua periuță vine în două culori: cool black și crystal diamond white. Designul acesteia nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apă conform standardului IPX7 protejează întreaga periuță împotriva picăturilor de apă.

Misterul capsulelor timpului ce vor fi deschise in anul 6939