Periuţa de dinţi electrică sau manuală. Care este mai bună?

Philips Sonicare

Cei mai mulţi stomatologi recomandă periuţele de dinţi electrice drept cea mai bună metodă de îmbunătăţire a sănătăţii orale. Periuţele de dinţi electrice sunt mai precise, mai constante în tehnica de periaj şi furnizează mai multe mişcări de periere decât periuţele manuale, relatează GadgetReport.ro

Cele electrice generează până la 62.000 combinaţii de mişcări de periere pe minut, faţă de cele 300 de mişcări de periere pe minut ale unei periuţe de dinţi manuale. De asemenea, vă ajută să curăţaţi mai uşor zonele greu accesibile ale gurii.

phillips_sonicare_dc_white_black-810x467Periuţele de dinţi electrice, mai ales cele sonice, îndepărtează până la de 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

Placa bacteriană reprezintă depunerea de bacterii de pe dinţi. Periindu-ţi dinţii de două ori pe zi cu o periuţă electrică, veţi împiedica formarea plăcii bacteriene pe dinţi cu o eficienţă de până la 7 ori mai mare decât cu o periuţă de dinţi manuală.

Dacă vreţi un astfel de gadget, în magazine există diverse produse, la preţuri între câteva zeci de lei şi peste 1000 de lei. Care este mai bună, care vă oferă rezultatele pe care le aşteptaţi?

Dacă vă doriţi doar o periere obişnuită a dinţilor, puteţi să cumpăraţi şi una ieftină, in genul Oral B. O să vă ofere oricum o curăţare a dinţilor net superioară periuţelor tradiţionale.

Dacă vă doriţi însă o îngrijire substanţială, trebuie să ştiţi că nu doar motoraşul electric contează.

Pe piaţă există produse, precum cele Philips Sonicare, care au o tehnologie net superioară, care include impulsuri sonice, capete speciale şi diverse programe, care vă vor ajuta să eliminaţi placa bacteriană, să preveniţi inflamarea gingiilor şi să vă albiţi dinţii. Sunt ceva mai scumpe, însă rezultatele vor fi pe măsură.

Vă prezentăm trei produse care, în această perioadă, sunt la promoţie pe emag.

Periuta de dinti electrica Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911/01, 31000 miscari de curatare/minut, 2 programe, 1 capat, AlbPrimul este Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911/01 care are un preţ redus de la 579 lei la 439 lei.

Este un preţ excelent pentru o periuţă care elimină de până la 10 ori mai multă placă bacteriană şi care asigură o albire a dinţilor cu până la două nuanţe, în numai două săptămâni.

Raportul preţ calitate este unul foarte bun, mai ales că include capul de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Sonicare.

Acestea au peri cu rigiditate medie, in forma de romb, care inlatura eficient placa bacteriană. Detalii aflaţi de AICI.

Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911/01 este, în acest moment, produsul cu cel mai bun raport preţ-calitate pe care l-am găsit în ofertele magazinelor online.

Pachet Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37, 2 periute de dinti electrice, 31000 miscari de curatare/minut, 2 programe, 2 capete, Alb/VerdeDacă vă doriţi două periuţe la un preţ optim, am găsit două variante excelente.

Prima are un preţ de 540 lei. Veţi primi, în aceşti bani, două periuţe Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37, care au capete DiamondClean.

Periuţele Philips Sonicare au două moduri de operare, de curăţare şi albire.

Îndepartează petele de zi cu zi, precum cafeaua, ceaiul, tutunul si vinul rosu si albesc dintii cu 2 nuante in numai 2 saptamani. Detalii aflaţi de AICI.

Periuta de dinti electrica Philips HX6932/36 Sonicare FlexCare, 2 capete, 3 moduri, Sterilizator UV, Alb/VerdeExistă şi o variantă de două periuţe, la pachet, ceva mai scumpă, Philips HX6932/36 Sonicare FlexCare, care costă 866 lei, însă care, pe lângă cele două programe de curăţare şi albire, include şi funcţia de masaj pentru gingii.

În pachet, pe lângă cele două periuţe, primiţi şi o cutie specială care asigură curăţarea capetelor periuţelor de bacterii, cu ultraviolete.

Produsul Philips Sonicare nu are capetele DiamondClean insa ofera o experienţă specială pentru cei cu gingiile sensibile. Detalii aflaţi de AICI.

Indiferent ce produs aţi alege, trebuie să ştiţi că toate periuţele au o autonomie de până la 2 săptămâni, iar preţurile, din căutările făcute de noi, sunt cele mai bune din acest an.