HiMirror, prima oglindă inteligentă din lume, costă 189 de dolari

Data: 28/11/2016 | Autor: .

HiMirror, prima oglindă inteligentă din lume, costă 189 de dolari

HiMirror este prima oglindă inteligentă care poate fi cumpărată din magazine. Costă 189 de dolari şi, dincolo de funcţia clasică, oferă tot felul de informaţii interesante,de la starea vremii la ştiri şi muzică de pe Spotify, relatează GadgetReport.ro

himirror-gadgetreport-ro-23Oglinda are un ecran de 14-inch LCD şi o cameră foto&video cu lumină puternică (flash).

Oglinda inteligentă poate fi reglată după preferinţe, având butoane dedicate pentru luminozitate şi volum.

În plus, beneficiază de senzori care permit utilizatorilor să o controleze fără atingeri, prin gesturi şi comandă vocală.

Oglinda îşi recunoaşte utilizatorii şi, de fiecare dată când apari în faţa ei, îţi face o fotografie pe care o compară cu cele din baza de date.

Cel puţin pentru femei, oglinda  poate fi un gadget foarte util.

Pe baza unui software special, oglinda smart  îţi poate spune, astfel, dacă ţi s-au adâncit ridurile, dacă ţi-au apărut pete pe faţă, dacă eşti mai obosită decât de obicei, dacă trebuie să bei mai multă apă, dacă ai nevoie de un tratament cosmetic special etc.

himirror-gadgetreport-ro-22

 

himirror-gadgetreport-roMai mult, pe ecranul LCD sunt afişate şi sfaturi text/video despre cum să îţi îngrijeşti mai bine tenul şi cum să te machezi.

Are, de altfel, o secţiune „Beauty Box”, unde ţi se oferă informaţii despre ce produse cosmetice ar fi bine să foloseşti.

În plus, oglinda oferă informaţii meteo, ştiri şi muzică de la Spotify.

Gadgetul vine la pachet cu o aplicaţie dedicată de telefon sau tabletă, disponibilă atât pentru iPhone cât şi pentru telefoanele cu Android.

Oglinda poate fi cumpărată de pe site-ul oficial