The Lego Batman Movie a ajuns în cinematografe. Vezi trailerul filmului

Data: 9/02/2017 | Autor: .

The Lego Batman Movie a ajuns în cinematografe. Vezi trailerul filmului

Unul dintre cele mai aşteptate filme de desene animate din acest început de an, The Lego Batman Movie, a debutat în cinematografele din România. Producţia originală o puteţi vedea în sălile IMAX 3D subtitrat şi în cele 4DX 3D, dublată în limba română, relatează GadgetReport.ro

Povestea filmului The Lego Batman Movie este separată de cea din „The Lego Movie” din 2014, unde Batman şi-a făcut apariţia în rol secundar. În spiritul plin de amuzament al filmului anterior, Batman are acum parte de propria aventură pe marele ecran, iar în speranţa de a salva Gotham City de preluarea ostilă pusă la cale de Joker aceasta trebuie să înveţe importanţa prieteniei şi a muncii în echipă.

Mai mulţi răufăcători îşi fac apariţia alături de Joker pentru a distruge Gotham City – Harley Quinn, Bane, Riddler, Two-Face, Catwoman, Poison Ivy, Penguin şi Clayface.

În timp ce majoritatea răufăcătorilor îşi păstrează aspectul din benzile desenate, sunt şi câţiva care se aseamănă cu omologii lor din filmele de acțiune anterioare. Penguin seamănă cu Danny DeVito din „Batman Returns” (1992), Poison Ivy se aseamănă cu Uma Thurman din „Batman & Robin” (1997), Catwoman seamănă cu Halle Berry din „Catwoman” (2004) și Two-Face seamănă cu Billy Dee Williams din „Batman” (1989).

Lansarea lui “Batman v Superman: Dawn of Justice” din 2016 alături de „Lego Batman Movie” din acest an marchează prima dată în peste 20 de ani când două filme cu Batman sunt lansate în ani consecutivi.

Ultima dată când acest lucru s-a întâmplat a fost cu “Batman Returns” în 1992 și „Batman: Mask of the Phantasm” în 1993.

Vedeti mai jos trailerul The Lego Batman Movie.