Lenovo lanseaza cel mai subtire PC multi-modal din lume (VIDEO)

Data: 5/12/2012 | Autor: .

Lenovo a lansat miercuri in Romania doua noi PC-uri ultrabook convertibile, concepute pentru Windows 8/RT. Noile produse sunt IdeaPad Yoga, cel mai subtire PC multi-modal din lume, cu o grosime de numai 15.6 mm,  si ThinkPad Twist, un laptop care se transforma in tableta. Preturile IdeaPad Yoga pleaca de la 3299 lei (Yoga 13) si 3999 lei (Yoga 11). ThinkPad Twist este vandut la preturi incepand de la 4999 lei.

IdeaPad Yoga 11  vine cu un ecran de 11.6 inci si o baterie cu o autonomie de 13 ore. Echipat cu NVIDIA Tegra 3 – singurul procesor quad-core din lume pentru Windows RT, Yoga 11 le permite utilizatorilor sa urmareasca filme HD, sa joace jocuri, sa se conecteze si sa fie productivi toata ziua cu aplicatii Microsoft Office.

Versiunea ceva mai mare, IdeaPad Yoga 13, prezinta un display IPS de 13.3 inci si este echipat cu procesor Intel Core i3. Bateria are o autonomie de pana la 8 ore.

Atat Yoga 13 cat si Zoga 11 prezinta sistemul revolutionar de deschidere Lenovo, care permite o rotatie a monitorului de pana la 360 de grade. Aceasta miscare transforma laptopul intr-o tableta dintr-o singura miscare.

Gadgeturile pot fi, astfel, folosite in moduri complet noi: pot fi convertite in modul Stand pentru vizionarea filmelor si a fotografiilor, sau in modul Cort pentru jocuri sau videochat.

Celalalt gadget lansat miercuri, ThinkPad Twist, ofera performanta deplina a unui ultrabook si inca ceva: monitorul se pliaza spre spate si transforma laptopul intr-o tableta.

Echiparea ThinkPad Twist ofera procesoare Intel® Core™ i7 din a treia  generatie, Windows 8 Pro, conectivitate 3G optionala, stocare pana la 500 GB sau 128 GB SSD.

Gadgetul se lauda cu o autonomie de aproape o zi.