Lenovo Vibe Z2 Pro. Telefonul cu care chinezii vor sa spulbere iPhone 6 (VIDEO)

Data: 6/08/2014 | Autor: .

lenovo-vibe-z2Chinezii de la Lenovo au lansat cel mai spectaculos telefon inteligent pe care l-au construit vreodata. Modelul Lenovo Vibe Z2 Pro vine cu specificatii de top si va fi disponibil pe piata din septembrie.

Principala noutate adusa de Vibe Z2 Pro in gama Lenovo o reprezinta ecranul, unul de 6 inchi cu rezolutie QHD, de 2560×1440 pixeli.

Sub carcasa, telefonul are un procesor de 2.5GHz quad-core Snapdragon 801 si numai putin de 3GB de RAM.

O configuratie de top care se ridica la nivelul celor mai puternice telefoane din 2014 si are vine sa concureze inclusiv noul iPhone 6, ce va fi prezentat in septembrie.

Lenovo Vibe Z2 Pro are un spatiu de stocare de 32 GB si o baterie uriasa, de 4000 mAh ce ii va asigura, cu siguranta, o autonomie de aproape 2 zile.

Telefonul vine cu dual-SIM, merge inclusiv in retelele 4G/LTE si ruleaza Android 4.4 KitKat.

Lenovo Vibe Z2 Pro are o camera principala de 16 MP cu stabilizare optica si o alta de selfie de 5 MP. Telefonul vine si cu o suita de programe de editare si control de imagine despre care specialistii spun ca seamana ca doua picaturi de apa cu Nokia Camera app de pe Windows Phone.

Telefonul va fi disponibil in titanium, black si gold incepand de luna viitoare, mai intai in China, iar apoi, probabil, si in pietele internationale. Pretul telefonului nu a fost anuntat.
Urmariti in clipul de mai jos primele imagini oficiale cu noul telefon.