Lentilele de contact cu model fac furori in Japonia (VIDEO)

Data: 11/05/2014 | Autor: .

lentile de contact cu model

hello_kitty_contacts_3In Japonia face furori printre adolescente o noua moda – purtatul lentilelelor de contact cu model. Lansate, in premiera, sub brandul Hello Kitty, acestea se vand mai nou in diverse culori si modele, iar vanzarile depasesc orice asteptari.

La fel ca cele colorate, lentilele de contact Hello Kitty nu sunt de vedere, fiind doar un accesoriu menit sa aduca un plus de culoare si atractivitate ochilor tinerelor aflate in cautare de un look nou, cu adevarat iesit din comun.

Realizate de compania japoneza Fall in Eyez din HEMA, un material special care nu afecteaza sub nicio forma ochii, lentilele au diametrul de 14 mm, incadrand la modul ideal irisul.

Odata puse pe ochi, creaza iluzia unor ochi speciali, care atrag instant privirile celor din jur. Modelele sunt diverse, insa cel mai vandut este, bineinteles, cel in culoarea roz, cu inimioare.

Lentilele au o perioada de valabilitate destul de redusa, de 30 de zile, si costa 58 de dolari. Daca vreti sa cumparati astfel de lentile, intrati pe White Rabbit Express

Cum arata si cat de populare sunt aceste lentile, aflati din reportajul video de mai jos.