LG G Flex. Primul telefon care isi repara singur zgarieturile! (VIDEO)

Data: 21/11/2013 | Autor: .

LG_G_Flex_Self_Healing-gadgetreportLG se pregateste de lansarea oficiala a primului sau telefon cu ecran flexibil. LG Flex sau Banana-phone cum a fost poreclit deja in presa IT&C, va avea, pe langa ecranul revolutionar, si o carcasa inteligenta care ii va permite sa isi repare singur zgarieturile gratiei vopselei speciale folosite.

Urmariti in clipul de mai jos demonstratia oficiala facuta de LG.

In clipul de mai jos, un cunscut jurnalist IT&C incearca sa afle daca experimentul prezentat de LG este un fake sau daca telefonul este cu adevarat capabil sa isi repare singur zgarieturile.

Telefonul, ce urmeaza sa fie prezentat oficial in aceasta luna, vine cu un ecran urias, de 6 inchi, la 720 p, si cantareste numai 177 de grame.

Dincolo de ecranul spectaculos, cu o forma unica, telefonul prezinta un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2,26 Ghz, 2 GB de RAM si doua camere, una de 13 MP si o alta de 2,1 MP.

La capitolul autonomie, telefonul se lauda cu 2 zile de functionare gratie bateriei de 3.500 mAh. Telefonul ar urma sa ruleze Android 4.4 si o suita noua de aplicatii LG, printre care dual-window si KnockON, functie deja introdusa pe G2.