LG G6. Noi imagini cu telefonul care va fi lansat în februarie

Data: 24/01/2017 | Autor: .

LG G6. Noi imagini cu telefonul care va fi lansat în februarie

LG pregăteşte lansarea noului flagship LG G6, smartphone care va debuta pe 26 februarie, cu ocazia târgului de tehnologie de la Barcelona. Pe internet a devenit virală o fotografie care prezintă profilul noului telefon, relatează GadgetReport.ro

Din imagine rezultă că noul smartphone LG G6 va oferi o experienţă net superioară modelului din 2016. După experimentul nereuşit cu telefonul modular, LG va reveni la un profil obişnuit, însă cu o mai mare atenţie la materiale şi detalii.

Potrivit jurnaliştilor de la The Verge, telefonul va prezenta un ecran de 5,7 inchi QHD, cu un aspect ratio 18:9, curbat pe margini, care va acoperi 90% din suprafaţa smartphone-ului.

„O experienta care se va demonstra cu siguranta mult mai placuta in cazul in care esti pasionat de multi-tasking si functii dual-screen” se arata intr-un anunt postat de LG Display.

Ecranul va fi cuprins într-o carcasă de metal şi sticlă, rezistentă la apă şi praf. În plus, tehnologia in-touch va elimina nevoia de a adauga un strat special cu senzor touchscreen pe display, garantand in acelasi timp utilizatorului o experienta optimă chiar si pe lumina puternica.

Telefonul va rula un procesor Snapdragon 830 şi va include 4-6 GB de RAM, alături de un spaţiu de stocare de 32/64 GB. LG G6 va rula Android 7.0 Nougat şi se va încărca wireless, prin Qi charging.

Gadgetul ar urma să prezinte un acumulator de 3300 mAh, care se va încărca prin USB Type C port la 50% în numai 30 de minute. Bateria nu se va mai putea schimba la fel ca la modelul LG G5.

La capitolul foto&video, LG va dota telefonul cu o cameră duală de 16 MP şi o alta de 8 MP, cu unghi larg.

LG G6 ar urma să ajungă pe piaţă in jurul datei de 10 martie, cu mai bine de o luna inainte de lansarea Samsung Galaxy S8, prevăzută pentru 18 aprilie. Preţul nu este încă cunoscut însă, cel mai probabil, se va situa între 2800 şi 3500 de lei, în funcţie de versiune.