Lifemode, o aplicaţie care te ajută să fii sănătos (VIDEO)

Data: 16/03/2015 | Autor: .

Lifemode-2

Un grup de dezvoltatori români a lansat pe Google Play o aplicaţie, Lifemode, care coreleaza stilul de viaţă curent cu necesarul de exercitii fizice si nutritie. Aplicaţia este disponibilă pentru Android, urmând ca în curând să fie lansată şi versiunea pentru iOS.

Ce face aplicația este să țină sub control ce mănânci și câtă mișcare faci, în funcție de stilul de viață pe care îl ai, determinat pe baza unui chestionar ce apare imediat ce descarci aplicația (aici).

Pe lângă sporturi, aplicația recomandă și elementele nutritive pe care trebuie insistat, tot în funcție de ritmul fiecăruia.

Lifemode te ajută să îți împarți viața în perioade de 2 săptămâni. Poți alege dintre 28 de lifemoduri predefinite și le poți combina astfel încât să reflecte cel mai bine realitatea.

După ce ai făcut selecția, lifemode îți va calcula care sunt nutrienții pe care să te focusezi. Vei afla cum îi poți lua din nutriție. În plus,. lifemode îţi va recomanda şi ce fel de activități sportive să faci.

De ce două săptămâni? Pentru că, în această perioadă, corpul trebie să se acomodeze cu nutrienții și activitățile sportive. După 2 săptămâni vei știi deja dacă te simți mai bine.

La finalul fiecărei zile vei afla cât de mult ai îmbunătățit respectivul stil de viață. Poți să îți vezi evoluția de zi cu zi.

După 2 săptămâni vei putea să îți alegi un alt lifemode și vei avea noi elemente pe care să te concentrezi.