Lista cu filmele și serialele de pe Netflix, din luna octombrie

Data: 29/09/2020 | Autor: .

Luna octombrie anunță o vreme excelentă pentru a te bucura de numeroasele lansări de producții originale Netflix, care aduc puternice intensificări de suspans, dar și probabilități ridicate de binging. 

Poți începe cu: Rebecca, un thriller psihologic bazat pe romanul omonim, regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire), cu Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas; The Trial of the Chicago 7, povestea unuia dintre procesele care au rămas în istorie, regizat și scris de Aaron Sorkin, câștigător al premiilor Oscar și Emmy, cu Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne; sau Over the Moon, o aventură muzicală emoționantă, regizată de animatorul legendar Glen Keane și produsă de Gennie Rim și Peilin Chou.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Emily in Paris, Star Trek: Discovery: Sezonul 3, The Alienist: Angel of Darkness, The Haunting of Bly Manor, The Queen’s Gambit, Social Distance, To the Lake, Nobody Sleeps in the Woods Tonight, Holidate, His House, Song Exploder, Unsolved Mysteries: Volumul 2, Kick-Ass 2, Notting Hill, Două Lozuri, Octav și Un Pas în Urma Serafimilor.

 TITLURILE LUNII
  REBECCADupă o scurtă poveste de iubire în Monte Carlo alături de Maxim de Winter (Armie Hammer), un bărbat văduv chipeș, o tânără proaspăt căsătorită (Lily James) ajunge la Manderley, locuința impozantă a noului ei soț. Naivă și lipsită de experiență, încearcă să se adapteze în noua ei viață, dar descoperă că trebuie să lupte cu umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas). Regizat de Ben Wheatley (High Rise, Free Fire) și produs de Working Title Films (Emma, Darkest Hour), REBECCA este un thriller psihologic fascinant, bazat pe romanul gotic din 1938 al lui Daphne du Maurier.

| Realizat de: Ben Wheatley
| Scenariu de: Jane Goldman, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse
| Bazat pe romanul de: Daphne du Maurier
Produs de: Eric Fellner și Tim Bevan de la Working Title și Nira Park
Cu: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes, Ann Dowd, Sam Riley, Tom Goodman-Hill, Mark Lewis Jones, John Hollingworth, Bill Paterson

DIN 21 OCTOMBRIE

  THE TRIAL OF CHICAGO 7Ceea ce trebuia să fie un protest pașnic la Convenția Națională a Partidului Democrat din 1968 s-a transformat într-o confruntare violentă cu poliția și Garda Națională. Organizatorii protestului, printre care Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden și Bobby Seale, au fost acuzați de conspirație în vederea incitării la revoltă, iar procesul care a urmat a fost unul dintre cele mai notorii din istorie.

| Regizat și scris de: Aaron Sorkin, câștigător al premiilor Oscar și Emmy
Produs de: Marc Platt, p.g.a.; Stuart Besser, p.g.a.; Matt Jackson; Tyler Thompson
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Alex Sharp, Jeremy Strong, Noah Robbins, Danny Flaherty, Ben Shenkman,  Kelvin Harrison Jr., Caitlin Fitzgerald, Alice Kremelberg, John Doman, J.C. MacKenzie, Damien Young, Wayne Duvall, C.J. Wilson

DIN 16 OCTOMBRIE

  OVER THE MOONAnimată de o hotărâre de neclintit și de pasiunea pentru știință, o fetiță isteață construiește o rachetă pe care vrea să o trimită pe Lună pentru a dovedi existența unei legendare zeițe selenare. Acolo, ea ajunge într-o căutare neașteptată și descoperă un ținut bizar al creaturilor fantastice. Regizat de animatorul legendar Glen Keane și produs de Gennie Rim și Peilin Chou, Dincolo de Lună / Over the Moon este o aventură muzicală emoționantă despre dorința de a merge mai departe, a îmbrățișa neașteptatul și puterea imaginației. Din distribuție fac parte Cathy Ang, Phillipa Soo, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Sandra Oh, Robert G. Chiu, Margaret Cho și Kimiko Glenn.

| Regizat de: câștigătorul premiului Oscar® Glen Keane (Dear Basketball)
Co-regizor: căștigătorul premiului Oscar® John Kahrs (Paperman)
Autor: Audrey Wells (The Hate U Give) 
Producători: Gennie Rim (Dear Basketball), Peilin Chou (Abominable)
Producători executivi: Janet Yang (The Joy Luck Club), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu, Thomas Hui
Piesele de: Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (K POP)
Coloana sonoră de: căștigătorul premiului Oscar® Steven Price (Gravity)
Cu: Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang’e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Dad), Ruthie Ann Miles (Mom), Margaret Cho (Auntie Ling), Kimiko Glenn (Auntie Mei), Artt Butler (Uncle) și Sandra Oh (Mrs. Zhong)

DIN 23 OCTOMBRIE

 SERIALE ORIGINALE NETFLIX
SERIAL NOU
EMILY IN PARIS
Emily, o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago, primește jobul ideal în Paris, unde o așteaptă o viață plină de aventuri.DIN 2 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
OKTOBERFEST: BEER & BLOOD
În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită cu efort și brutalitate.DIN 1 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
SONG EXPLODERBucură-te de melodiile favorite și lasă-i pe artiști să-ți prezinte procesul muzical creativ și sursele de inspirație. Un serial bazat pe un podcast de succes.DIN 2 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
TO THE LAKE
Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților și cu problemele dintre ei.

DIN 7 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
DEAF U
În acest serial documentar, studenții cu deficiențe de auz dintr-un grup bine închegat își spun poveștile și ne arată avantajele și dificultățile vieții de la Universitatea Gallaudet.DIN 9 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
THE HAUNTING OF BLY MANOR
Creatorii serialului „The Haunting of Hill House” ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat „The Haunting of Bly Manor”.DIN 9 OCTOMBRIE
SEZON NOU
STRANGER: SEZONUL 2
În mijlocul unei confruntări pentru putere între procurori și poliție, Si-mok și Yeo-jin descoperă secrete murdare, străbătând un labirint de cazuri interconectate.

DIN 11 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
SOCIAL DISTANCE
O antologie tragicomică filmată în izolare, care ne arată laturile sumbre și amuzante ale încercării unor oameni de a păstra legătura când păstrează distanța.

DIN 15 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
ALGUIEN TIENE QUE MORIR
În Spania conservatoare a anilor 1950, presupusa relație dintre un tânăr și un balerin mexican dă naștere unui scandal cu consecințe monstruoase.

DIN 16 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
GRAND ARMY
Cinci elevi de la cel mai mare liceu public din Brooklyn se avântă într-o lume haotică și luptă pentru succes, supraviețuire, libertate și un viitor strălucit.

DIN 16 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
LA RÉVOLUTION
Într-o poveste reimaginată a revoluției franceze, viitorul inventator al ghilotinei descoperă o boală care îi face pe aristocrați să ucidă oamenii de rând.

DIN 16 OCTOMBRIE

SEZON NOU
STAR TREK: DISCOVERY: SEZONUL 3
În acest sezon, echipa Discovery ajunge acolo unde n-a mai ajuns nimeni: cu 930 de ani în viitor. Iar Federația a trecut prin câteva schimbări.DIN 16 OCTOMBRIE
SEZON NOU
THE ALIENIST: ANGEL OF DARKNESS
După un an, Sara își conduce propria agenție de detectivi, iar misiunea sa este să o găsească pe fiica răpită a consulului general spaniol.DIN 22 OCTOMBRIE
SEZON NOU
YOU ME HER: SEZONUL 5
Izzy se întoarce în Portland și constată că viața a continuat nestingherită în absența ei.

DIN 22 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
BARBARIANS
Destinele a trei persoane se întrepătrund în bătălia din pădurea Teutoburg din 9 d. Hr., în care războinicii germanici au reușit să oprească expansiunea Imperiului Roman.DIN 23 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
MOVE
Descoperă-i pe genialii dansatori și coregrafi care influențează arta dansului în întreaga lume, în acest serial documentar.

DIN 23 OCTOMBRIE

SERIAL NOU
PERDIDA
Antonio se lasă arestat pentru a fi trimis în cea mai groaznică închisoare din Columbia, La Brecha. El vrea să-l găsească pe cel care, cu ani în urmă, i-a răpit fiica.DIN 23 OCTOMBRIE
SERIAL NOU
THE QUEEN’S GAMBIT
În anii ’50, într-un orfelinat din Kentucky, o tânără descoperă că are un talent remarcabil la șah, dar se luptă cu dependența și cu ceea ce înseamnă să fii geniu.

DIN 23 OCTOMBRIE

SEZON NOU
SOMEBODY FEED PHIL: SEZONUL 4
Phil Rosenthal, creatorul serialului „Everybody Loves Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din San Francisco, Singapore, Hawaii și altele.DIN 30 OCTOMBRIE
SEZON NOU
SUBURRA: SEZONUL 3
Se apropie decizia finală în lupta pentru pământ dintr-un orășel de coastă italian, iar criminalii sunt gata să joace o ultimă dată jocul pe care-l știu prea bine.DIN 30 OCTOMBRIE
 FILM NETFLIX
ÒLÒTŪRÉ

O tânără și naivă jurnalistă lucrează sub acoperire pentru a dezvălui traficul de carne vie din Nigeria și dă piept cu o lume ascunsă și brutală.

DIN 2 OCTOMBRIE

HUBIE HALLOWEENHubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.

DIN 7 OCTOMBRIE

A BABYSITTER’S GUIDE TO MONSTER HUNTINGEleva Kelly Ferguson e de acord să fie bonă în noaptea de Halloween și este recrutată de o organizație de bone care îi protejează de monștri pe copiii cu puteri speciale.

DIN 15 OCTOMBRIE

HOLIDATEDoi celibatari își propun să se dea drept iubit și iubită pe perioada tuturor sărbătorilor din an. Dar ce se întâmplă când sentimentele se strecoară în acest aranjament?

DIN 28 OCTOMBRIE

BRONXCâțiva polițiști anchetează lumea interlopă din Marsilia, însă își dau seama că unii colegi sunt la degetul mic al mafiei, iar ei riscă să-și piardă slujba sau capul.

DIN 30 OCTOMBRIE

VAMPIRES VS.
THE BRONX
Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri.DIN 2 OCTOMBRIE
THE FORTY-YEAR-OLD VERSIONÎn New York, Radha este încă nerealizată ca dramaturg și este disperată să reușească înainte de a ajunge la 40 de ani. Ea decide să se reinventeze, devenind rapperiță.

DIN 9 OCTOMBRIE

CADAVERDupă un dezastru nuclear, unei familii înfometate i se promite o masă contra participării la o piesă de teatru. Însă, în acest hotel, membrii publicului dispar mereu.

DIN 22 OCTOMBRIE

NOBODY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHTUn grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna.

DIN 28 OCTOMBRIE

HIS HOUSE

După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

DIN 30 OCTOMBRIE

 COMEDII ORIGINALE NETFLIX
THE CABIN WITH BERT KREISCHERPetrecărețul comedian Bert Kreischer se mută într-o cabană în pădure ca să se relaxeze și să se îngrijească, dar își invită și prietenii amuzanți să îl viziteze.

DIN 13 OCTOMBRIE

SARAH COOPER: EVERYTHING’S FINE

O oră de sketch-uri haioase filmate cu o singură cameră, axate pe teme legate de politică, rasă, gen, clasă și alte subiecte mărunte.

DIN 27 OCTOMBRIE

 DOCUMENTARE NETFLIX
DAVID ATTENBOROUGH: A LIFE ON OUR PLANETUn moderator își povestește viața și istoria evoluției vieții pe Pământ, îndurerat deopotrivă de pierderea locurilor sălbatice și oferind o viziune pentru viitor.

DIN 4 OCTOMBRIE

BLACKPINK: LIGHT UP THE SKYTrupa de fete BLACKPINK a doborât toate recordurile, iar acum ne spune povestea anevoiosului drum către celebritate, cu toate dificultățile din ascensiunea sa fulminantă.

DIN 14 OCTOMBRIE

ROOTING FOR ROONA

Un documentar despre evoluția unei fete cu hidrocefalie dintr-un sat indian care capătă o șansă la o operație crucială după ce pozele sale fac înconjurul internetului.

DIN 15 OCTOMBRIE

UNSOLVED MYSTERIES: VOLUMUL 2

Cazuri reale cu dispariții uluitoare, crime șocante și contacte paranormale: o relansare fascinantă a unui legendar serial documentar.

DIN 19 OCTOMBRIE

SECRETS OF THE SAQQARA TOMB

O echipă de arheologi excavează pasaje, puțuri și morminte neexplorate, punând cap la cap secretele celei mai mari descoperiri egiptologice din ultimii 50 de ani.

DIN 28 OCTOMBRIE

 NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
CARMEN SANDIEGO: SEZONUL 3Carmen și echipa sa trec prin Ciudad de México, New Orleans, Venice și prin alte locuri, în încercarea de a fi cu un pas înaintea celor de la VILE.

DIN 1 OCTOMBRIE

A GO! GO! CORY CARSON HALLOWEENMatei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

DIN 2 OCTOMBRIE

FAST & FURIOUS SPY RACERS: SEZONUL 2: RIO

Când unul dintre ei este dat dispărut, cei din echipa Spy Racers trebuie să plece din Los Angeles spre Brazilia, pentru a înfrunta o organizație criminală din Rio.

DIN 9 OCTOMBRIE

KIPO AND THE AGE OF WONDERBEASTS: SEZONUL 3În ciuda tuturor așteptărilor, Kipo și echipa sa pun capăt domniei terorii inițiate de un vechi dușman. Acum ei trebuie să lupte împotriva altei răufăcătoare: dr. Emilia.

DIN 12 OCTOMBRIE

THE LAST KIDS ON EARTH: BOOK 3

Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

DIN 16 OCTOMBRIE