Lista telefoanelor Samsung care vor trece la Android 6.0

Data: 23/11/2015 | Autor: .

Android-6.0-Marshmallow-samsung

Sud-coreenii de la Samsung vor începe, din decembrie, să actualizeze sistemele de operare de pe smartphone-urile sale la noul Android 6.0 Marshmallow. Potrivit Ubergizmo, care citează surse din interiorul companiei, primul smartphone care va primi update-ul va fi modelul Galaxy Note 5, în luna decembrie.

Lista telefoanelor Samsung care vor trece la Android 6.0Ubergizmo a publicat şi o imagine spion cu o listă cu telefoanele care vor fi actualizate. Cum era de aşteptat, primele smartphone-uri care vor primi update-ul la Android 6.0 vor fi Galaxy Note 5, în luna decembrie 2015, şi Galaxy S6 Edge+, în ianuarie 2016.

Pe listă urmează Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge+ în aceeaşi lună, Galaxy Note 4 şi Note Edge în februarie, Galaxy A8 în martie şi Galaxy S5 în aprilie 2016.

Sunt şi alte telefoane precum Galaxy A3, A5, J2, J5, J7, E5 si E7, care se află în faza de „waiting approval”, adică se testează dacă Android 6.0 Marshmallow funcţionează în condiţii optime sau nu.

În funcţie de rezultate, urmează să intre în calendarul oficial de update.Pe listă apar şi tabletele Galaxy Tab S2 de 9.7-inch si 8-inch.

Dacă este să dăm crezare informaţiilor Ubergizmo, neconfirmate la nivel oficial de Samsung, ar insemna că Galaxy S4 şi Note 3 nu vor primi actualizarea la noul Android 6.0 Marshmallow.