Locuinta 6 in 1! Cum transformi un spatiu infim intr-un apartament confortabil (VIDEO)

Data: 13/03/2014 | Autor: .

Locuinta 6 in 1

Doi arhitecti de origine romana, Catalin Sandu si Adrian Iancu, au realizat pentru treehugger.com, proiectul unei locuinte multifunctionale cu adevarat remarcabile.

Intr-un apartament destul de mic din zona istorica a cartierului Soho din New York, de 30 metri patrati, au realizat un plan de reamenajare care ofera posibilitatea de a gazdui, la masa, pana la 12 persoane!

Proiectul „One Size Fits All” a presupus constructia unui mobilier multifunctional care permite transformarea apartamentului intr-un spatiu aerisit.

Prin intermediul inovatiilor, apartamentul devine, in numai cateva secunde, dintr-o sufragerie cu masa de 12 persoane,  loc de servit masa, birou, camera de oaspeti si dormitor. Daca includem si bucataria, baia si “spatiul de meditare”, avem in total 10 posibile camere. Remarcabil.

Aprtamentul botezat LifeEdited, a inceput sa fie modificat in 2010, iar in 2012 a fost finalizat. Cat au costat lucrarile de amenajare nu am aflat. Insa, avand in vedere materialele folosite si solutiile unice, costurile depasesc 10.000 de dolari, cu siguranta.

Clipul video care prezinta apartamentul a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

Mai multe amanunte despre locuinta, aflati de AICI.