Afacerea zilei! Samsung EH5000 Seria 5 LED TV la numai 1150 lei

Data: 17/03/2014 | Autor: .

SAMSUNG-UE32EH5000GadgetReport.ro lanseaza incepand de astazi o noua rubrica in care incercam sa va oferim cele mai bune oferte din piata IT&C. Televizoare, tablete, telefoane, laptopuri, aparate de uz casnic, le veti gasi pe toate, zilnic, pe GadgetReport.ro

Deschidem rubrica cu un televizor foarte bun, un LED TV de 80 cm, full HD, cu un ecran excelent si dotari pe masura.

Televizorul Samsung EH5000 Seria 5 LED TV il puteti cumpara NUMAI ASTAZI la pretul de 1149,99 lei de la Emag.

Este o oferta foarte buna, in conditiile in care televizorul costa, de regula, cu 3-400 de lei mai mult.

La acest pret, veti primi un produs ireprosabil din punct de vedere tehnic si cu o gama larga de posibilitate de conectare, de la HDMI la USB prin care veti putea vedea filme, muzica si fotografii de pe stick sau de pe calculator etc.

Interesant, la capitolul imagine, este sistemul  Samsung Wide Color Enhancer Plus, care imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Televizorul nu este un smart TV insa, daca vreti sa il transformati in cel mai tare televizor inteligent de pe piata, cumparati-va un stick Tronsmart. Cititi detalii in materialul „Tronsmart MK908. Cum sa ai cel mai tare smart TV cu 250 de lei” de AICI (apasa pe link)

Televizorul are o imagine foarte buna si, in plus, consuma putina energie comparativ cu alte produse. In plus, daca aveti un telefon sau o tableta de la Samsung, le veti putea conecta foarte usor la el.

Televizorul il puteti cumpara de AICI (apasati pe link)

Daca va doriti un Smart TV de la Samsung, va recomadam modelul 32EH5450, de 80 cm, Full HD, care are un pret redus de la 1600 la 1300 lei.

Il puteti cumpara de AICI (apasa pe link)Este, in esenta, acelasi televizor, insa are si modului Smart TV.

Iar daca vreti un model cu ecran mai mare, de 107 cm, va recomandam Samsung 42F5300, 107 cm, la 1999,99 lei, redus de la 2499 lei (detalii AICI).