Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Cel mai ușor mouse wireless de gaming

Data: 18/11/2020 | Autor: .

Logitech anunță lansarea celui mai ușor mouse wireless din portofoliu pentru pasionații de gaming: Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Echipat cu tehnologia wireless LIGHTSPPED și senzorul HERO 25K, mouse-ul are doar 63 de grame

Logitech G PRO X SUPERLIGHT este cu 25% mai ușor decât modelul standard PRO Wireless.

PRO X SUPERLIGHT vine echipat cu senzorul HERO 25K de la Logitech G la 25,600 DPI, primul mouse din industrie care poate urmări precis mișcarea la un nivel de sub un micron (aproximativ 1/50 din grosimea unui fir de păr), iar toate acestea fără a compromite acuratețea. Senzorul face acest lucru fără smoothing și fără alte tehnologii de acest gen.

În plus, PRO X SUPERLIGHT dispune de conexiune wireless de 2.4 GHz LIGHTSPEED și are o autonomie de până la 70 de ore. Noul mouse are piciorușe PTFE mari, cu frecare redusă și care oferă prezicie, viteză și manevrabilitate.

Senzorul HERO 25K utilizează un sistem inteligent de gestionare a energiei pentru a regla continuu frame-urile pe baza mișcării mouse-ului și a reduce consumul de energie. Chiar și la un nivel de DPI ridicat, senzorul HERO este de 10 ori mai eficient din punct de vedere energetic decât senzorii anteriori ai Logitech G.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT va fi disponibil în precomandă pe Logitechg.com și în România începând cu luna ianuarie 2021, la prețul recomandat de 729.9 lei, în ambele culori: alb și negru.