Logitech G435, un nou model de căști wireless, ultra-ușoare

Data: 14/09/2021 | Autor: .

Logitech G a lansat astăzi un nou model de căști wireless, ultra-ușoare, proiectate pentru noua generație de consumatori de jocuri video. Căștile de gaming Logitech G435 LIGHTSPEED cântăresc doar 165 de grame, fiind ultra-ușoare și îndeajuns de confortabile pentru a fi purtate întreaga zi.

Logitech G435 au un design optimizat pe mărimile „small” și „medium”, fiind prevăzute și cu o funcție opțională ce limitează volumul.

G435 sunt cele mai sustenabile căști wireless produse până acum de Logitech, fiind certificate CarbonNeutral®. Piesele din plastic sunt, în proporție de peste 20%, realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din păduri certificate FSC™.

 

Cu posibilitatea de conexiune wireless LIGHTSPEED 2.4GHz, dar și Bluetooth, gamerii au libertatea de a utiliza cu ușurință căștile pe orice dispozitiv – PC, telefon, tabletă sau Play Station. Prin tehnologia LIGHTSPEED Wireless căștile se conectează la PC sau consolă printr-un adaptor USB-A 2.4 GHz și oferă performanță adaptată nevoilor jucătorilor. În același timp, suportul Bluetooth permite conexiunea facilă la telefonul mobil sau la tabletă pentru jocuri sau muzică.

Echipate cu drivere de 40 mm, căștile G435 oferă un sunet imersiv și captivant, în timp ce microfonul încorporat cu tehnologie dual beamforming elimină nevoia de a folosi un microfon cu braț.      Microfonul încorporat, cu ajutorul tehnologiei avansate utilizate în construcția acestuia, asigură reducerea zgomotului de fundal, iar vocea utilizatorului este amplificată.

Razer a lansat căștile de gaming cu fir Kraken X

Noile căști sunt disponibile în trei variante de culori vibrante (Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry și Off-White & Liliac), ce ajută gamerii să își exprime stilul și personalitatea așa cum își doresc. Acestea au incluse indicatoare tactile Braille pe părțile laterale, pentru o folosire mai ușoară în cazul celor cu deficiențe de vedere.

Căștile Logitech G435 sunt disponibile începând cu luna octombrie 2021, pe logitechg.com/en-eu , si la magazinele partenere, la prețul de 399 lei. De asemenea, incepand cu 14 septembrie castile vor fi disponibile la precomandă.

Căștile Astro A50, tastatura Logitech-G Pro și mouse-ul G 502 LightSpeed. Primele impresii