Logitech lanseaza un mouse dedicat Windows 8

Data: 15/10/2013 | Autor: .

Logitech_M560_1Logitech a lansat un mouse wireless, full-size cu un design sculptat, confortabil pentru multele ore petrecute la birou. Indiferent daca ești dreptaci sau stangaci, folosești un mouse de tip fingertip sau palm grip, Logitech Wireless Mouse M560 a fost gandit sa se muleze pe preferințele oricarui utilizator.

Logitech Wireless Mouse M560 dispune de un buton specializat pentru meniul Windows 8, situat in spatele rotiței de scroll, ce ofera acces printr-un singur click la funcțiile preferate, precum Apps Switch și Charms Bar.
Mouse-ul dispune, de asemenea, de doua butoane pentru degetul mare care faciliteaza schimbul rapid intre desktop-ul Windows tradițional, aplicații și interfața noua, full-screen a Windows 8. Aceste butoane pot fi personalizate pentru a face exact ce iți dorești tu, cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

Cu ajutorul unei rotițe de scroll ultra-rapide, exclusive Logitech, poți alege intre viteza și precizie. In modul de rotire libera, poți naviga prin documente foarte lungi, pagini de web și feed-uri de știri sau te poți concentra pe spreadsheet-uri, albume foto și playlist-uri cu ajutorul modului Click-to-click.

Mouse-ul include micul receiver Logitech Unifying, care se face aproape nevazut in portul USB. Acest lucru ofera receiver-ului o rezistența sporita, ferindu-l de pericolele deteriorarii. Tehnologia Unifying iți permite sa conectezi la același computer o tastatura, un number pad sau chiar un mouse Logitech compatibil, folosing un singur receiver USB.

Logitech Wireless Mouse M560 va fi disponibil in Romania incepand cu sfarșitul lunii octombrie la un preț recomandat de 199 Lei.