Logitech G. Noua generaţie de căşti audio promite un sunet de calitate

Data: 9/06/2017 | Autor: .

Logitech G. Noua generaţie de căşti audio promite un sunet de calitateLogitech G este denumirea sub care compania elveţiană a lansat noua generaţie de căşti pentru jocuri G233 Prodigy şi G433. Căștile audio de gaming Logitech G233 şi G433 vor fi disponibile începând din această lună, la un preț recomandat de 410 lei respectiv 590 lei, relatează GadgetReport.ro

Căștile Logitech G433 și Logitech G233 sunt rezistente, ușoare și confortabile.  Modelul Logitech G433 dispune de un finisaj hidrofob, rezistent la murdarie, care vine în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black și Camo Blue.

Logitech G233 este îmbrăcat într-un material de culoare neagră, neted la atingere, cu cupe pentru urechi de culoare Cyan Blue.

Ambele seturi de căști sunt dotate cu cupe pentru pentru urechi din plasă, care lasă aerul să circule, și pot fi ușor îndepărtate pentru curățare. De asemenea, Logitech G433 dispune de un al doilea set de cupe pentru urechi din microfibre, astfel încât utilizatorii să poată alege materialul preferat.

Logitech G433 și Logitech G233, microfon detaşabil

Ambele căști au un microfon detașabil, cu un filtru micro pop pentru o reproducere a vocii și a comunicării vocale foarte clare. Ambele modele funcționează atât cu PC-uri, cât și cu console (inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch) și dispozitive mobile. Atât Logitech G433, cât și G233 sunt certificate oficial anti-disonanță, garantând cele mai înalte niveluri de claritate audio și vocală.

Potrivit companiei, căștile audio din gama Logitech G oferă tehnologii de gaming avansate, inclusiv drivere audio Pro-G în curs de patentare, pentru o performanță audio superioară, într-o formă ușoară și extrem de confortabilă, proiectată să îi însoțească pe utilizatori dincolo de sesiunile de jocuri.

Logitech G optimizează calitatea sunetului pentru reproducerea analogică și ieșirea digitală USB, astfel încât profilul de sunet să fie corect indiferent de sursă.Noile drivere promit, astfel, sunete înalte și joase foarte clare cu distorsiuni minime.

În plus, Logitech G433 utilizează DTS Headphone:X 7.1 pentru a oferi sunet surround de înaltă fidelitate. Tehnologia DTS Headphone:X reproduce cu precizie poziționarea difuzoarelor 7.1 și poziționarea audio, astfel încât utilizatorii pot auzi efectele asupra mediului înconjurător dar și sunetele pe care dezvoltatorii de jocuri intenționează ca gamerii să le auda. De asemenea, utilizatorii pot regla volumul pentru fiecare dintre cele șapte canale audio.

Căștile audio de gaming Logitech G233 şi G433 vor fi disponibile începând din această lună, la un preț recomandat de 410 lei respectiv 590 lei.