LOGITECH PEBBLE M350. Vrei un mouse ieftin și bun, pe bluetooth și USB?

Logitech Pebble M350

Dacă vrei un mouse mai simplu, mai rapid și cu conectare duală, pe bluetooth și USB, Logitech Pebble M350 poate fi o bună alegere. Îl poți conecta foarte ușor și îți asigură o autonomie de până la 18 luni.

Logitech Pebble M350 se remarcă, în primul rând, prin designul modern și ergonomic. E un mouse pe care îl poți ține inclusiv în buzunarul de la pantaloni sau de la sacou, pentru că are o formă subțire și este foarte îngust.

La prima vedere, credeam că nu ne vom obișnui cu forma acestuia, însă în cele din urmă am devenit dependenți de acest design. Asta pentru că mouse-ul îți păstrează mâna într-o poziție naturală, fără să mai trebuiască să îți îndoi palma pentru a ajunge la butoane, ca la alte mouse-uri.

Ne-a plăcut și faptul că butoanele sunt exacte, iar clickul este insesizabil. Atât clickul cât și rotița sunt extrem de silențioase, astfel că le veți putea folosi fără să deranjeze pe nimeni, în practic orice mediu, inclusiv într-o ședință, oră de curs etc.

Mouse-ul se conectează in numai 2 secunde prin Bluetooth® sau cu micul receptor USB de 2,4 GHz – pastrat pe capacul magnetic al mouse-ului – si nu va faceti griji cu privire la declansari enervante sau drop de frame-uri pana la o distanta de 10 m.

Logitech Pebble M350 urmareste rapid si cu exactitate, pe orice suprafață, inclusiv pe gresie sau sticlă, așa cum puteți vedea în tutorialul video dedicat, de pe Gadgetreport TV.

 

Durata de viata a bateriei de 18 luni inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji pentru pierderea energiei. Logitech Pebble M350 trece automat in modul de standby, care economiseste bateria atunci cand faceti o pauza.

Logitech Pebble M350 este disponibil în variantele alb deschis, grafit sau roz.

Nouă ne-a plăcut foarte mult, astfel că am cumpărat variantele alb și gri, pentru a le asocial cu două laptopuri.

Raportul preț-calitate la acest mouse este unul excelent și vi-l recomandăm cu plăcere.

Îl puteți cumpăra de pe acest link, la un preț excelent.