Stirile GadgetReport.ro TV. Un nou sezon debutează astăzi (Ep.1)

GadgetReport.ro lansează astăzi un nou sezon al emisiunii GadgetReport TV. În cadrul rubricii difuzată pe Youtube, Facebook și Instagram, vom prezenta, săptămânal, cele mai interesante produse și tehnologii, alături de sfaturi și tutoriale legate de gadgeturile pe care le folosim, de la telefoane, laptopuri, PC-uri, smart TV-uri etc.

GadgetReport.ro a realizat, în perioada 2016-2018, o emisiune similară difuzată de Realitatea TV si care s-a bucurat de o audiență excelentă. Marea majoritate a episoadelor le puteți vedea pe canalul nostru de youtube.

 

1.Vrei un televizor nou? Câteva sfaturi esențiale

Dacă vrei să îți cumperi un televizor nou, indiferent de marcă și specificații,  este bine să te uiţi cu mare atenţie la produsul pe care îl vrei. În magazine şi pe internet sunt foarte multe produse capcană, cu preţuri aşa-zis reduse, specificaţii tehnice eronate sau televizoare care au fost folosite în regim non-stop în spaţiile comerciale şi în birouri

Vrei un televizor nou? Câteva sfaturi esențiale

 

 

2.Airbus Maveric , avionul OZN. O revoluție în aeronautică

Airbus a lansat recent conceptul unui avion revoluționar, cu un design curbat, specific celebrului bombardier invizibil B-2 al Armatei SUA. Noua formă a avionului Airbus Maveric, cu „corp şi aripi integrate”, este proiectată să ofere o viteză mai mare și să reducă emisiile de carbon cu aproximativ 20%.

Airbus Maveric , avionul OZN. O revoluție în aeronautică

3.Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

În 2018, Engadget a ales Jabra Elite 65t drept cele mai bune căști din acel an. Chiar dacă, în 2019, Jabra a lansat un nou model și mai bun, Jabra Elite 75t, în acest an cele mai bune căști wireless in-ear au fost desemnate Sony WF-1000XM3. Principalele avantaje ale acestor căști sunt reprezentate de sunetul excelent, de izolarea fonică foarte bună și de look-ul optim, care le face ușor de purtat

Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

 

4.Watergen Genny. Invenția israeliană care transformă aerul în apă

Compania israeliană Watergen a prezentat un dispozitiv intitulat Watergen Genny, care transformă aerul în apă. Gadgetul a primit premiul pentru eficiență energetică al Consumer Technology Association. Watergen Genny folosește o tehnologie de schimb de căldură, care preia aerul din atmosferă, printr-o suflantă și un filtru, și îl transformă în apă.

Watergen Genny. Invenția israeliană care transformă aerul în apă

5.Tefal BL542831 My Daily Soup. Un aparat excelent, care îți prepară supe delicioase

Dacă vrei să începi să mănânci sănătos și, fără un efort foarte mare, să îți prepari acasă o supă caldă, din legume și nu din prafuri, GadgetReport.ro îți prezintă astăzi aparatul Tefal BL542831 My Daily Soup, un gadget cu un raport preț-calitate foarte bun.

Tefal BL542831 My Daily Soup. Un aparat excelent, care îți prepară supe delicioase