Logitech Z337. Un nou sistem audio cu boxe Bluetooth

Data: 23/09/2016 | Autor: .

Logitech Z337. Un nou sistem audio cu boxe Bluetooth

Logitech a lansat un nou sistem audio care permite redarea muzicii, wireless, de pe orice computer, tabletă sau telefon inteligent prin conexiune Bluetooth. Gadgetul Logitech Z337 costă 359 lei, relatează GadgetReport.ro

Cu o putere maximă de 80W, sistemul Logitech Z337 promite să transmită conținutul audio preferat prin intermediul unui sunet clar acompaniat de un bas puternic. În plus, pe lângă conexiunea wireless, sistemul Z337 poate fi conectat la o sursă audio fie prin intermediul unui jack de 3,5mm sau prin intrarea RCA, facilitând o conectare foarte ușoară la un monitor, un computer sau o consolă video, în timp ce conexiunea wireless este în continuare disponibilă.

De asemenea, sistemul Logitech Z337 beneficiază de un control pod care poate fi amplasat într-un loc care să poată fi la îndemână pentru a oferi un acces facil al difuzoarelor cum ar fi comanda on/off, volumul și Bluetooth pairing, împreună cu o mufă pentru căști, pentru acele momente când utilizatorii doresc să asculte în liniște. Un buton dedicat amplasat pe partea din spate a subwoofer-ului permite reglarea nivelului basului.

jpg-300-dpi-rgb-lt_springsteen_tob_final

„Sistemul oferă un sunet de o calitate excelentă oricărui conținut audio, preferat de către utilizatori. Mai mult decât atât, am reușit să stabilim o comutare foarte ușoară între sursele audio. Este suficient să întrerupeți semnalul audio al conținutului de pe unul din dispozitive, și să apăsați play pe un altul și să vă bucurați de muzica preferată fără să mai fie nevoie de o reconectare cu boxele” a declarat Philippe Depallens general manager al departamentului audio de la Logitech.

Sistemul audio Logitech Z337 Bluetooth urmeaza sa fie disponibil in magazine incepand din spetembrie la un pret de 359 de lei.